Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Dahua Starlight

Wilt u altijd zeker zijn van een betrouwbare beveiliging in en rondom uw pand? Bij AlarmsysteemExpert vindt u de beste camera's die de beelden helder en kleurrijk weergeven. Neem bijvoorbeeld de Dahua Starlight. Deze is net als onze andere hoogwaardige merken voorzien van de nieuwste technologie, waardoor de live beelden of opnames altijd duidelijk te zien zijn. De Dahua Starlight kan in bijna elke omgeving zijn werk doen. Of er nou weinig of veel licht is, onze top camera’s legt alle gebeurtenissen tot in de kleinste details vast.

U zult verstelt staan van de kwaliteit die wij leveren als beveiligingsbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij onder andere bekend met de allernieuwste Dahua camera’s. Naast ons brede assortiment hebben wij ook een showroom waarmee u met uw eigen ogen de nieuwste technologie kunt aanschouwen. Daarnaast worden onze apparaten snel verstuurd na een bestelling. Onze apparaten zijn eenvoudig te installeren en wij hebben als u daar belang bij heeft de beste monteurs in huis die het voor u kunnen doen.

Dahua Starlight Camera

Houd uw omgeving veilig met een Dahua Starlight camera. Deze is uitgerust met de populaire SONY Exmor chipset. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat er u altijd de beste beelden opgeleverd krijgt die een beveiligingscamera kan bieden. De kwaliteit van deze IP camera is dan ook ongeëvenaard. AlarmsysteemExpert is de nummer 1 als het gaat om technologie, betrouwbaarheid en het bieden van de allerbeste apparatuur voor uw beveiliging. Dit stelt ons in staat om u de Dahua Starlight camera van harte aan te bevelen. Dit alarmsysteem is ontzettend populair bij onze klanten. Wij zorgen er bovendien voor dat onze camera’s altijd up to date zijn.

 

Dahua Starlight IP Camera

Tegenwoordig bestaan er camera’s die gebruik maken van IP, wat staat voor internet protocol. De Dahua Starlight IP camera is één van de vele hightech camera’s in ons assortiment. De beelden worden met behulp van deze geavanceerde apparaten verstuurd via een computernetwerk. Dit kan met behulp van een netwerk kabel, maar ook draadloos via WIFI. Het voordeel van het aanschaffen van een Dahua Starlight IP camera is dat de kwaliteit van de beelden niet wordt beïnvloed door de draadloze communicatie. Zo kunt u via een smartphone of computerscherm heel gemakkelijk met uw beveiligingssysteem meekijken, waar en wanneer u maar wilt. De Dahua IP camera bevat de nieuwste technologie die ontzettend goed overzicht houdt in en rondom uw omgeving.

Dahua Starlight Dome camera

Als u op zoek bent naar een draaiende camera, dan is de Dahua Starlight Dome camera een uitstekende keuze. Niet alleen is deze erg veelzijdig door de handige rotering, maar ook compact en sterk. Dit houdt in dat inbrekers de grootste moeite zullen hebben om deze camera’s onschadelijk te maken. Daarnaast is de Dahua Starlight Dome camera weerbestendig, en zorgt de glazen koepel ervoor dat indringers niet kunnen zien welke kant de camera opdraait. Als u professioneel beveiligd wilt zijn, dan is Starlight Dome een goede keuze!