Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Foscam IP camera    Foscam IP camera

Om uw woning of kantoor te bewaken is alleen de allerbeste apparatuur goed genoeg. Daarom doet u er altijd verstandig aan om een Foscam IP camera aan te schaffen bij AlarmsysteemExpert! IP is een afkorting voor ‘internet protocol’, wat betekent dat u de beelden die door uw beveiligingssysteem worden gemaakt altijd en overal kunt bekijken. Niets ontgaat u meer zodra u een IP camera van een vooraanstaand merk geïnstalleerd hebt! Een Foscam IP camera behoort dan ook zeker tot deze categorie.

Foscam IP camera bewaking

Kies voor een geavanceerde Foscam IP camera om de bewaking van uw terrein flink uit te breiden! Wilt u de bewegingen in en rond uw huis of bedrijfspand en de naastliggende grond kunnen vastleggen? Dan komt een uitgebreide HD IP camerabewaking kit wel heel goed van pas. Deze is uitgerust met tussen de één en vier Foscam FI9853EP 2.8 netwerk 1Mp dome camera’s plus bijbehorende kabels en een HD recorder. Ook een HDMI kabel om uw Foscam IP camera bewaking op uw monitoren aan te sluiten hebben we uiteraard niet vergeten!

Foscam IP camera buiten

Natuurlijk geeft het een behaaglijk gevoel dat u kunt zien wat er binnen uw woning of werkplek gebeurt. Maar een Foscam IP camera die buiten opnames kan maken, zou wel zo prettig zijn. Gelukkig is die er! Sterker nog, u kunt uit vele verschillende modellen kiezen. De Foscam G4EP PoE 4.0 MP buitencamera is hier een van. Hiermee kunt u moeiteloos glasheldere beelden met de hoogste resolutie opnemen. Bent u op zoek naar een manier om de omgeving van uw pand gade te slaan? Dan mag een betrouwbare Foscam IP camera niet buiten beschouwing worden gelaten!

Foscam IP camera installeren

Het houdt maar niet op met de vele voordelen die zijn verbonden aan uw Foscam IP camera. Zo is installeren ook heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken, via uw smart device een verbinding maken met uw netwerk, uw camera registreren en u bent klaar. Nadat u het apparaat heeft opgehangen, legt het alles vast wat voor de lens verschijnt. Wilt u liever niet zelf uw Foscam IP camera installeren, maar dit aan een professional overlaten? Geen enkel probleem! Wij sturen maar wat graag een ervaren installateur bij u langs.

Foscam IP camera kopen

We snappen het maar al te goed dat u het liefst een Foscam IP camera wilt kopen bij een bedrijf dat van wanten weet. Gelukkig heeft AlarmsysteemExpert ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van elektronische beveiliging! Vraag daarom gerust volledig vrijblijvend een offerte aan voor uw uitgebreide videobewaking en bijbehorende accessoires, zoals kabels, adapters en monitoren. Een van onze beveiligingsexperts neemt vervolgens snel contact met u op om uw aanvraag met u te bespreken. Wilt u vervolgens direct een Foscam IP camera kopen? Dan profiteert u bij AlarmsysteemExpert van een razendsnelle bezorging!