Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Acusense IP-camera

Gaat u graag met een gerust hart van of naar uw huis? Dan is een Hikvision Acusense IP-camera ideaal! Dit plug and play systeem is eenvoudig te installeren en kan met 1 tot wel 128 camera’s verbonden worden. Daarbij maakt het haarscherpe opnames dat beelden (Afhankelijk van de harde schijf) minimaal 4 tot wel 6 weken opslaat. Dit maakt de Hikvision Acusense IP-camera geschikt voor zowel particulieren als ondernemers. Bekijk de vele mogelijkheden bij AlarmsysteemExpert en u kunt overal en altijd een oogje in het zeil houden in uw huis of op de zaak!

Hikvision Acusense IP-camera set

U profiteert van Full HD-kwaliteit met onze Hikvision Acusense IP-camera sets zoals:

4 Megapixel 

8 Megapixel

Welke beeldresolutie u nodig heeft is geheel afhankelijk van uw situatie. Neem gerust contact op met ons op wanneer u hier meer over wilt weten. De professionals van AlarmsysteemExpert geven u graag deskundige informatie over de meest geschikte Hikvision Acusense IP-camera set voor u!

Hikvision Acusense IP-camera wifi

Wat zo prettig is aan Hikvision Acusense IP-camera bewaking? Alle beelden die uw Hikvision Acusense IP-camera oppikt kunt u via wifi en de handige app overal ter wereld bekijken! Dit geldt voor zowel de live beelden als opnames. En niet alleen bij licht wordt alles haarscherp getoond, met de Darkfighter camera’s volgt u ook alles in het donker. Het gemak van een Hikvision Acusense IP-camera en wifi maakt deze HD camerabewaking een absolute aanrader. Bovendien profiteert u bij AlarmsysteemExpert ook nog eens van online support!

Hikvision Acusense IP-camera installeren

Plug and play zegt het eigenlijk al. Een Hikvision Acusense IP-camera is zeer eenvoudig te installeren. Daarbij zit alles wat u nodig heeft voor een goede beveiliging in een set. De diverse sets die u bij AlarmsysteemExpert aanschaft bevatten:

  • HD recorder
  • HD camera
  • Software voor smartphone en pc
  • Camera connectie kabel
  • LAN-netwerkkabel
  • USB muis
  • HDMI kabel voor monitor

Wilt u zelf uw Hikvision Acusense IP-camera installeren of laat u dat liever over aan een professional? Wij kunnen voor elk camerasysteem installatie en onderhoud uitvoeren!