Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Eyeball camera

Een eyeball camera heeft een ontwerp met een kogelgewricht, dat zorgt voor een uitgebreid beeld over een groot terrein. De meeste camera’s beschikken over 8 megapixel 4k technologie. Een eyeball camera wordt ook wel een EXIR of TURRET camera genoemd. Er zijn zowel indoor als outdoor varianten van de eyeball camera. De meeste camera’s hebben een IR(infrarood) powerled. Hierdoor hebben de camera’s een brede en verre straling van IR licht en hebben ze zeer goed zicht in donkere lichtsituaties. Een eyeball camera geeft dus erg goed camerazicht in het licht én in het donker!

Eyeball of turret camera?

De termen eyeball of turret camera klinken heel verschillend, terwijl het eigenlijk hetzelfde product is. Zoals eerder genoemd hebben eyeball camera’s een erg goed beeld zowel in het licht en in het donker. Enkele modellen hebben een nóg scherper zicht door True WDR technologie van 120dB. Nog een voordeel van een eyeball camera is dat deze minder opvallen, omdat ze kleiner zijn. Zo er is er ook een kleinere kans op vernieling. Als u op zoek bent naar HD-camerabewaking is een eyeball camera of een turret camera een goede keus!

Hikvision eyeball camera

Als u kiest voor een Hikvision eyeball camera, kiest u voor kwaliteit! Deze bewakingcamera’s zorgen voor haarscherpe beelden en sommige modellen hebben een motorzoom functie. Dit houdt in dat u kunt in- en uitzoomen. Deze HD IP camera’s zijn aan te sluiten op een PoE injector of PoE switch. Daarnaast kunt u een Hikvision eyeball camera ook aansluiten met een 12v voeding. Wilt u liever een camera die ook kan draaien? Dan kunt u kiezen voor een Pan Tilt Zoom(PTZ) camera. U vindt het allemaal bij AlarmsysteemExpert!

Eyeball camera kopen

Wilt u een eyeball camera kopen? Voor meer informatie kunt u altijd in de showroom langskomen of contact opnemen met onze klantenservice. AlarmsysteemExpert heeft ruime ervaring met grote en kleine projecten. Daarnaast zijn we een VEB erkend bedrijf. Dat houdt in dat we top service en kwaliteit aanbieden. Er wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen. Dus voor onderhoud en installatie bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons in de webshop de eyeball camera kopen met een snelle levering!