Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Hikvision camera set

Voor particulieren en ondernemers die hun pand willen beveiligen is de Hikvision camera set een ideaal startpunt. Bij AlarmsysteemExpert kunt u gemakkelijk diverse kits bestellen die direct klaar zijn voor installatie en bestaan uit onder andere de volgende componenten:

  • HD recorder
  • HD camera
  • Software voor zowel de smartphone als de pc
  • Camera connectie kabel
  • LAN-netwerkkabel
  • USB muis
  • HDMI kabel voor de monitor

Een groot pluspunt van de Hikvision camera set is de HD recorder die beelden minimaal 4 tot 6 weken opslaat en de oudste opnames als eerste wist. Het kastje kan afhankelijk van uw wensen geleverd worden met 4 of 8 ingaande kanalen. De camera heeft een lichtgevoelige lens die haarscherp beeld geeft. Voor nog beter zicht in het donker is de Darkfighter uitvoering ontwikkeld. Bij AlarmsysteemExpert profiteert u bovendien van ons uitgebreide online support.

Hikvision camera set prijs

Bij AlarmsysteemExpert vindt u een Hikvision camera set voor de beste prijs kwaliteit verhouding. Onze producten en diensten dragen het keurmerk van de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB). Wat u precies betaalt, hangt onder andere af van het aantal camera’s en de beeldresolutie waar u voor kiest.

Bij elk afzonderlijke Hikvision camera set staat de prijs nauwkeurig aangegeven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Onze Darkfighter camera’s zijn voorzien van Ultra Low Light, wat u zelfs tijdens de donkerste uren haarscherp zicht geeft. Als u onderweg bent of vakantie viert, kunt u op elk willekeurig moment automatisch via de app uw Hikvision IP camerabewaking inzien. U scant eenvoudig de QR code om alles op afstand via een beveiligde verbinding te volgen.

Hikvision camera set - megapixels

U profiteert altijd van perfect zicht met een Hikvision camera set. 2 megapixel is bij ons het minimum, maar u kunt ook kiezen voor hogere resoluties, waaronder:

  • 4 Mp
  • 6 Mp
  • 8 Mp

De meest populaire camera’s zijn de Ultra Low Light Dome en de Darkfighter Eyeball camera. Een van onze favorieten is de Hikvision camera set met 4 megapixels en autotracking. De camera’s van dit type kunnen 360 graden draaien, 90 graden kantelen en hebben een 25x optische zoom. Heeft u vragen over de in uw situatie benodigde beeldresolutie? Dan geven onze deskundige medewerkers u graag meer informatie!

Hikvision camera set kopen

Bij AlarmsysteemExpert kunt u gemakkelijk een Hikvision camera set kopen die aansluit bij het alarmsysteem van uw woning of kantoor. Bij de diverse sets wordt precies vermeld uit welke onderdelen deze bestaan. Als u een Hikvision camera set wilt kopen, bieden we u ook een uitgebreide service, zoals online support via Teamviewer. Een van onze medewerkers kan daarbij de exacte instellingen van uw Hikvision producten afstellen middels toegang tot uw camerasysteem of het tijdelijk inloggen op uw pc.