Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16


Heeft u een bestaand analoog camerasysteem op coax of utp en bent u niet tevreden over de beeldkwaliteit?

Dan heeft Hikvision voor u de Turbo HD line.

Turbo HD is speciaal ontwikkeld voor de gebruikers van analoge video systemen die willen overstappen naar high definition video observatie, zonder dat de bestaande bekabeling vervangen dient te worden.

Een groot voordeel van Turbo HD is de eenvoud van de installatie en het gebruik. De installatie is namelijk identiek aan die van een analoog video observatie- systeem. Overigens kunnen niet alleen de speciale Turbo HD camera’s worden aangesloten op de Turbo HD recorders, maar ook normale analoge en IP camera’s.

› HD Performance met een resolutie van 1080p tot zelfs 5Mp
› Open HDTVI technologie, compatibel met apparatuur van derden
› Tribrid Systeem- Future proof door de combinatie van TurboHD, Analoog en IP › HD Video transmissie tot wel 500 meter over coax kabel 

Met deze nieuwe camera's en recorders kunt u uw bestaand systeem een upgrade geven naar een 2Mp full HD beeldkwaliteit zonder het aanleggen van nieuwe kabels! U heeft alleen maar een Turbo HD recorder nodig en een Turbo HD camera. U zult verstelt staan van de superieure beeldkwaliteit!

Met deze nieuwe Turbo lijn heeft Hikvision een HD en een FULL HD resolutie beschikbaar voor de camera's en Digitale Video Recorders. U kunt nu profiteren van een veel betere beeldkwaliteit dan uw huidig bestaand systeem met gebruikmaking van de huidige kabelinfrastructuur. 
 
Ook heeft Hikvision binnen deze Turbo HD range de Power over Coax modellen (PoC).
Over een analoge coax kabel kunt u nu tot 5MP beeld verzenden én voeding! Er is dus maar 1 kabel nodig van de recorder naar de camera!

De Hikvision PoC recorders en camera's vormen zo een ideaal plug en play systeem, onder andere voor de vervangingsmarkt waar vaak al coax bekabeling aanwezig is! De normale Turbo HD en de PoC Turbo HD camera's kunnen gemixt worden op een zowel een normale Turbo HD recorder en een PoC recorder.

Kijkt u eens naar het volgend filmpje van Hikvision Turbo HD;