Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

M2M Sim kaart t.b.v. Jablotron alarmsysteem per jaar

Productomschrijving

Abonnement voor een veilige verbinding van de Jablotron centrale. De M2M simkaart ondersteunt geen SMS of bellen. De sim heeft onbeperkt datagebruik voor de Jablotron centrale wat neer komt op een Fair Use Policy van 50 MB per maand. Het abonnement wordt vooruit gefactureerd en is na de abonnementsperiode opzegbaar

De simkaart voor het Jablotron Alarmsysteem kiest binnen Europa automatisch een provider met het beste signaal. Indien een provider een storing heeft schakelt de Jablotron centrale binnen enkele minuten over op een andere provider. Zo bent u altijd verzekerd van de beste beveiliging!

Setup kosten en verzending zijn gratis.

M2M Simkaart Abonnement
Door een machtiging af te geven voor automatische incasso kunnen wij de M2M simkaart scherp aanbieden. 

 

Kostenoverzicht:

€ 9,99,- per maand
€ 27,99,- per kwartaal
€ 84,99,- per jaar

 

 

Veel gestelde vragen

Vraag: Werkt de HUB ook zonder simkaart?
Antwoord: Ja, zolang de Jablotron centrale verbonden is met een vaste internetverbinding kunt u het systeem met de App bedienen en meldingen ontvangen.

Vraag: Als het internet wegvalt doet mijn alarmsysteem het dan nog?
Antwoord: Ja, het systeem zal een inbraak gewoon detecteren en de sirene wordt actief. U en/of de meldkamer zal dan geen meldingen ontvangen van de inbraak. Ook kunt u het systeem niet bedienen via de app, een codebedienpaneel of afstandbediening is dan essentieel om het systeem te kunnen bedienen.

Vraag: Kan ik gebruik maken van een Pre PAID simkaart?
Antwoord: in principe zou dit kunnen werken, de pincodebeveiliging van de sim moet worden gedeactiveerd en er moet een actieve databundel zijn. Controleer wel de voorwaarden van de provider of de simkaart ook op een andere manier dan voor telefoonverkeer gebruikt mag worden en of deze het 2G netwerk blijft ondersteunen.

Vraag: Het is toch goedkoper om een Pre PAID simkaart te gebruiken want de HUB gebruikt de sim toch enkel als back-up?
Antwoord: De Jablotron centrale controleert meerdere keren per dag of er data verstuurd kan worden via de sim, de provider ziet dit als netwerkverkeer en zal uw Pre PAID tegoed dagelijks verbruiken.

Vraag: Kan de M2M simkaart mij ook bellen bij een alarm?
Antwoord: Nee, dat is met deze M2M simkaart niet mogelijk.

Vraag: Kan de M2M simkaart mij ook een SMS sturen?
Antwoord: Nee, de SMS optie is niet mogelijk met onze SIM, push berichten uiteraard wel.

Veelgestelde vragen

Productreviews Schrijf een review

Jan | 26 Januari 2020

Sim werkt direkt na plaatsen volgens verwachting, dus OK. Wat volgens mij niet helemaal klopt is, dat ik bij de bestelling een machtiging voor jaarlijkse abonnementkosten moest geven van sim + verzendkosten. Dat lijkt me niet de bedoeling, want verzendkosten zijn toch eenmalig.

Alle foto's