Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsysteem voor industrie

U werkt hard aan uw projecten op uw industrieterrein. U heeft hier veel waardevolle gereedschappen staan die uw werk mogelijk maken. Misschien heeft u ook veel waardevolle producten staan die u tijdelijk opslaat. Deze wilt u natuurlijk goed beveiligen, want zonder uw gereedschappen kunt u immers moeilijk verder werken. Daarnaast bent u niet altijd aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Daarom is het ideaal om enkele camera’s of een alarmsysteem in te schakelen. Bij Alarmsysteemexpert vindt u een ruim aanbod aan producten om elke soort industrieterrein te beveiligen!

Alles zien met camera’s

U kunt zelf niet altijd aanwezig zijn in uw loods of bouwlocatie. In de tijd dat u er niet bent, kunnen er ongewenst mensen uw terrein betreden en zelfs uw gereedschappen meenemen. Door Hikvision IP camerabewaking te gebruiken kunt u live zien wat er aan de hand is op uw locatie. Zo ziet u het meteen als er ongewenste bezoekers zijn. Mocht u op het juiste moment niet kijken? Dan kunt u altijd de beelden op een later moment terugkijken en gebruiken om de daders op te sporen.

Wilt u meteen de indringers afschrikken als ze uw terrein betreden? Dan kunt u kiezen voor een Hikvision AcuSense camera. Deze camera’s hebben een ingebouwde sirene en schriklamp om de indringers meteen af te schrikken. Daarnaast detecteren ze zeer accuraat ook in situaties waar er weinig licht is door de unieke AcuSense technologie.

Direct op de hoogte zijn met een alarmsysteem

Om meteen op de hoogte zijn van indringers die bijvoorbeeld uw deur forceren kunt u gebruik maken van AJAX alarmsystemen. Dit alarmsysteem kunt u monitoren via een app op uw telefoon. Zo krijgt u meteen een melding als het systeem een indringer detecteert. Heeft u een bouwlocatie buiten? Dan kan het zijn dat er soms kleine dieren rondlopen. Door een MotionProtect Outdoor te gebruiken voorkomt u dat u een vals alarm krijgt door dieren tot 20kg.

Brandveilig met een rookmelder

Natuurlijk zijn inbrekers niet het enige gevaar, zo kan er ook brand ontstaan. Dit is helaas niet altijd te voorkomen, maar je kunt wel veel voorzorgsmaatregelen nemen. Zorg voor goede rookmelders op uw locatie, zodat u zo snel mogelijk hulp kan inschakelen en de schade kan beperken. Als u kiest voor de AJAX FireProtect plus dan krijgt u ook al een melding bij een snelle temperatuurstijging. Zo kunt u nog sneller bij de brand zijn. Daarnaast heeft de FireProtect plus een ingebouwde sirene en koolmonoxide detectie.

Wat kan Alarmsysteemexpert voor u betekenen?

  • Bij ons staat kwaliteit voorop, zo zijn wij een VEB erkend beveiligingsbedrijf. Zo zorgen we ervoor dat onze kennis altijd up to date is en u de beste service en producten krijgt!
  • Technische termen en ingewikkelde installaties? Niet nodig bij Alarmsysteemexpert! Zo kunt u bij Alarmsysteemexpert de installatie en onderhoud uit handen geven aan onze deskundige installateurs. Zo profiteert u van een hoge kwaliteit alarmsysteem die goed geïnstalleerd is zonder enige moeite!
  • Daarnaast kunt u bij ons altijd terecht voor vrijblijvend advies. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte alarmsysteem voor uw industrie locatie.