Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Meldkamer Videovericatie per jaar

  10% sale
  AlarmsysteemExpert.nl Meldkamer Videovericatie per jaar
  Productomschrijving

  Naast alarmverwerking van reguliere alarmsystemen, biedt Alarmsysteemexpert.nl samen met Routit (KPN) Nederland ook Videoverificatie en camerabewaking aan. Hierbij kan de meldkamer op afstand meekijken met uw camerabewakingssysteem in geval van een incident zoals inbraak of een overval en hier direct actie op ondernemen zoals bijvoorbeeld doorgeven aan de politie hoe de overvaller eruit zag.  

  Camera’s zijn een ideale (aanvullende) tool bij het verwerken en opvolgen van een alarmmelding. Videobewaking zorgt voor extra controle en geeft een gevoel van veiligheid. Het psychologisch effect van videobewaking is enorm. Weten dat er iemand meekijkt, is vaak al voldoende om een misdrijf te voorkomen.

  Dit pakket gaat tot 4 camera's.

  Elke extra camera die u daar bij wilt aansluiten komt op 75,- euro incl. Btw per maand

   

  Camera’s kunnen voor verschillende redenen geplaatst worden:

  • Verificatie: De meldkamer kan op basis van de beelden beoordelen welke specifieke actie er dient uitgevoerd te worden bij de alarmmelding in kwestie. Dit resulteert in een optimale verwerking van een alarmmelding.
  • Surveillance: Camera’s worden ingezet om een pand of terrein te observeren. U kunt bijvoorbeeld een bepaald tijdstip doorgeven wanneer er een controle dient te gebeuren. Daarnaast is het mogelijk om intelligente camera’s te plaatsen. Deze detecteren vreemde bewegingen en geven dit door aan de meldkamer voor verdere opvolging.
  • Maatwerk (toegangscontrole, procesbewaking, bezoekersregistratie,...): Camera’s kunnen volledig op basis van uw specifieke wensen geplaatst worden. Toegangscontrole op afstand is bijvoorbeeld mogelijk. Enkel toegang verlenen aan specifieke personen, controle hierop uitvoeren en misdrijven signaleren kan perfect met behulp van camerabewaking.

  Een optimaal communicatienetwerk en een goede overdrachtssnelheid van beelden is bij videobewaking essentieel. Routit (KPN) beschikt over de juiste ontvangstapparatuur en Alarmsysteemexpert.nl geeft u het juiste advies over welk camerasysteem u hier het beste voor kunt toepassen. 

   

  Reviews

  5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Henk op 23 November 2020
   Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.
  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  AlarmsysteemExpert.nl Meldkamer Videoverifcatie per jaar
  AlarmsysteemExpert.nlMeldkamer Videoverifcatie per jaar

  Service Centrale Nederland is een ...

  Service Centrale Nederl...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €499,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking