Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Argos GSM alarmsysteem

  16% sale
  Productomschrijving

               

  Mobeye Argos GSM alarmsysteem


  De Mobeye Argos GSM alarmsysteem bewaakt uw eigendommen, waar u ook bent. Een kwestie van neerleggen en inschakelen met uw gebruikerscode. Niet eerder was beveiligen zo gemakkelijk. Werkt langdurig op batterijen, geeft een stil of luid alarm en meldt inbraak- en temperatuuralarm naar de (max. 5) ingestelde telefoonnummers.

  Compleet all-in-one GSM alarmsysteem. Biedt naast alle functies van de Mobeye i110 veel extra functionaliteit. Werkt langdurig op batterijen (min. 1 jaar) of op externe spanning. Meldt alarmberichten naar (max.) 5 telefoonnummers en laat de ontvanger meeluisteren met de geluiden rondom het alarmsysteem. Biedt met twee extra in- en uitgangen de mogelijkheid voor extra sensoren en aansturing van apparaten. Kan op tijd gestuurde acties verrichten of op afstand worden bediend en nog veel meer!

  De Mobeye Argos is ideaal als u geen stroomvoorziening heeft. De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector en temperatuursensor beschermen iedere plaats tegen onraad. In het vakantiehuis of in de boot, voor tijdelijke beveiliging in de bouw of voor thuis. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatiewerk of ingewikkelde programmering.

  De Mobeye Argos biedt de gebruiker de optie voor een stil of een luid alarm zodra indringers zijn gedetecteerd. Een stil alarm vergroot de pakkans, een luid alarm zal de indingers eerder verjagen. Daarnaast stuurt de Mobeye Argos een SMS bericht en een telefonische oproep naar de zelf instelbare telefoonnummers. Op deze manier hoeft u geen melding te missen. 

  De Mobeye is niet alleen een inbraakalarm. Er is ook een temperatuursensor ingebouwd. U stelt een onder- en/of bovengrens in. Bij het overschrijden van de grens krijgt u direct een waarschuwing. Directe bescherming tegen bevriezingsgevaar, of oververhitting.

  De batterijen hebben een lange levensduur. Bij een dagelijkse testmelding, gaan de batterijen ruim een jaar mee. Met een lagere frequentie of zonder testbericht is dit langer. Zodra de batterijen moeten worden vervangen, ontvangt u een 'battery low' SMS.

  De Mobeye heeft een aantal eenvoudige instelopties. Zo kunt u een eigen herkenningstekst mee laten sturen in de SMS-tekst. De inloopvertraging en de sensorgevoeligheid zijn instelbaar. De sirene is aan- of uit te schakelen, evenals het signaal tijdens de inloopvertraging. En om de juiste provider voor uw SIM kaart te bepalen, kunt u de sterkte van alle aanwezige GSM providers in de omgeving per SMS ontvangen. Hiermee kunt u een juiste keuze maken van de SIM kaart in uw apparaat.

  Zo eenvoudig is beveiligen!   
  Klikt u hier voor een brochure  

  klikt u hier voor de handleiding.


   

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Mobeye Argos GSM alarmsysteem
  MobeyeArgos GSM alarmsysteem

  De Mobeye Argos bewaakt uw eigendo...

  De Mobeye Argos bewaakt...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €499,00€419,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking