Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Argos GSM alarmsysteem

499,00

Productomschrijving

             

Mobeye Argos GSM alarmsysteem


De Mobeye Argos GSM alarmsysteem bewaakt uw eigendommen, waar u ook bent. Een kwestie van neerleggen en inschakelen met uw gebruikerscode. Niet eerder was beveiligen zo gemakkelijk. Werkt langdurig op batterijen, geeft een stil of luid alarm en meldt inbraak- en temperatuuralarm naar de (max. 5) ingestelde telefoonnummers.

Compleet all-in-one GSM alarmsysteem. Biedt naast alle functies van de Mobeye i110 veel extra functionaliteit. Werkt langdurig op batterijen (min. 1 jaar) of op externe spanning. Meldt alarmberichten naar (max.) 5 telefoonnummers en laat de ontvanger meeluisteren met de geluiden rondom het alarmsysteem. Biedt met twee extra in- en uitgangen de mogelijkheid voor extra sensoren en aansturing van apparaten. Kan op tijd gestuurde acties verrichten of op afstand worden bediend en nog veel meer!

De Mobeye Argos is ideaal als u geen stroomvoorziening heeft. De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector en temperatuursensor beschermen iedere plaats tegen onraad. In het vakantiehuis of in de boot, voor tijdelijke beveiliging in de bouw of voor thuis. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatiewerk of ingewikkelde programmering.

De Mobeye Argos biedt de gebruiker de optie voor een stil of een luid alarm zodra indringers zijn gedetecteerd. Een stil alarm vergroot de pakkans, een luid alarm zal de indingers eerder verjagen. Daarnaast stuurt de Mobeye Argos een SMS bericht en een telefonische oproep naar de zelf instelbare telefoonnummers. Op deze manier hoeft u geen melding te missen. 

De Mobeye is niet alleen een inbraakalarm. Er is ook een temperatuursensor ingebouwd. U stelt een onder- en/of bovengrens in. Bij het overschrijden van de grens krijgt u direct een waarschuwing. Directe bescherming tegen bevriezingsgevaar, of oververhitting.

De batterijen hebben een lange levensduur. Bij een dagelijkse testmelding, gaan de batterijen ruim een jaar mee. Met een lagere frequentie of zonder testbericht is dit langer. Zodra de batterijen moeten worden vervangen, ontvangt u een 'battery low' SMS.

De Mobeye heeft een aantal eenvoudige instelopties. Zo kunt u een eigen herkenningstekst mee laten sturen in de SMS-tekst. De inloopvertraging en de sensorgevoeligheid zijn instelbaar. De sirene is aan- of uit te schakelen, evenals het signaal tijdens de inloopvertraging. En om de juiste provider voor uw SIM kaart te bepalen, kunt u de sterkte van alle aanwezige GSM providers in de omgeving per SMS ontvangen. Hiermee kunt u een juiste keuze maken van de SIM kaart in uw apparaat.

Zo eenvoudig is beveiligen! 
Klikt u hier voor een brochure  

klikt u hier voor de handleiding.


 

Productvideo

Veelgestelde vragen

Productreviews Schrijf een review

Alle foto's