Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

CML2285 Thermoguard Twinlog, industriële behuizing met display, IP66

449,00

CML2285 Thermoguard Twinlog, industriële behuizing met display, IP66

Productomschrijving

                   

Mobeye CML2285 Thermoguard Twinlog, industriële behuizing met display, IP66 

De Mobeye ThermoGuard TwinLog, CML2285, is een stevige en compacte unit voor de bewaking van temperatuurwaarden in industriële, farmaceutische, retail en andere professionele omgevingen. De CML2285 heeft een display om de temperatuur te kunnen uitlezen, zal alarmmeldingen naar ingestelde telefoonnummers en mailadressen sturen en logt de gemeten waarden in een web-based portal. Met een track record in bewaking van vaccins en industriële koelingen, en winnaar van de ETOP Award 2015, bieden de Mobeye ThermoGuard TwinLogs betrouwbare en kostenefficiënte temperatuurbewaking.

  • alarmfunctie bij over- of onderschrijden van ingestelde temperatuurwaarden
  • loggen van temperatuurwaarden
  • weergave van de temperatuurwaarden en alarmsituatie op het display
  • twee temperatuursensoren mogelijk
  • batterijgevoed of externe stroomvoorziening
  • extra ingangen voor alarmfunctie (bijvoorbeeld 'deur open alarm')
  • ingebouwde piezo alarm voor alarmindicatie
  • open collector uitgang voor aansturing van sirene of lamp
  • bij externe stroomvoorziening, ook stroomuitvalalarm
  • handmatige of tijdgestuurde in- en uitschakeling

Zodra de gemeten temperatuur buiten de ingestelde grenzen komt, stuurt de ThermoGuard TwinLog direct alarmmeldingen. Daarnaast kan hij de continu gemeten waarden loggen en versturen naar de (optionele) web portal.

De CML2285 heeft een geïntegreerde GSM module en is ontworpen om op batterijen te werken. Bij externe stroomvoorziening, werkt de CML2285 ook als stroomuitvalalarm.

De CML2285 heeft enkel een SIM kaart nodig voor gebruik. Een Mobeye SIM kaart en registratie in de Internet Portal, biedt de gebruiker extra functionaliteit. De temperatuurwaarden kunnen met een eigen gekozen frequentie worden gelogd en met een instelbare synchronisatie-interval verstuurd worden naar de web-based Portal. Alarmberichten kunnen tot telefoonoproep leiden en ook naar contactpersonen worden verstuurd als SMS en/of e-mail.

Er kan een onderscheid worden gemaakt tussen contactpersonen die alarmberichten zullen ontvangen en contactpersonen die 'technische' meldingen zullen ontvangen, zoals lage batterijspanning. Bovendien bewaakt de portal of de testmeldingen tijdig binnen komen. Indien de communicatie uitblijft, ontvangen de technische contactpersonen hiervan een melding.

Er kunnen maximaal vijf nummers geprogrammeerd worden in deze GSM melder. De temperatuur kan tussen -35 en + 70 graden Celsius worden ingesteld.

Naast de temperatuursensor kunnen nog twee externe sensoren worden aangesloten; de twee extra ingangen hiervoor kunnen op 'Normally Closed' of 'Normally Open' worden ingesteld. Hierdoor is iedere sensor met een maak- of breekcontact geschikt.

Hoewel de Mobeye ThermoGuard ontworpen is voor laag stroomverbruik en ruim een jaar op batterijen werkt, is het ook mogelijk de module op een externe voedingsbron aan te sluiten. Via een (gereguleerde 500mA) netadapter kan de module op het gewone lichtnet draaien. Bij stroomuitval nemen de back-up batterijen het functioneren over. Indien gewenst kan ook stroomuitval worden gemeld.

Met de Mobeye ThermoGuard zal geen koeling ongemerkt uitvallen en hoeft oververhitting niet meer tot schade te leiden!

 

Klikt u hier voor een brochure  
 

Productreviews Schrijf een review

L | 02 November 2020

Mooi functioneel apparaat, werkt goed. Nog enkele opmerkingen:
- gebr.naam en wachtwoord onthoud de website niet en na enige tijd logt het apparaat zelfstandig uit;
- maak nog een aantal contacten (10) voor aansluiting 4-20 mA (vw. de afstand). Tevens verzorgen op site voor grafische verwerking en alarmering Op deze contacten kun je RV, licht, en vochtsensoren etc. van meerdere percelen monteren.
Ben er tevreden mee.
Gr. Dijkberries

Alle foto's