Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

CMVXI-R All-in-one Outdoor alarm

545,00

Productomschrijving

                 

Mobeye CMVXI-R All-in-one Outdoor alarm

 

Betrouwbare terreinbewaking, flexibel inzetbaar

Het Mobeye Outdoor alarm is flexibel inzetbaar en bij uitstek geschikt voor buitenterreinen en plaatsen waar andere bewegingsmelders gevoelig zijn voor vals alarm. Met de Mobeye buitenmelder worden indringers al in een vroeg stadium betrapt. Voor bouwterreinen, bedrijfsterreinen, de oprit, de tuin, boerderijen, tochtige hallen, etc.

De Mobeye Outdoor alarmdetector is ideaal als u geen stroomvoorziening heeft. De buitendetector werkt minimaal 1 jaar lang op een set batterijen. De ingebouwde GSM module, bewegingsdetector beschermen iedere plaats tegen onraad. Op uw terrein, oprit, schuur, bouwterrein of in de tuin. Het all-in-one alarmsysteem is overal direct inzetbaar. Zonder installatiewerk of ingewikkelde programmering.

De batterijen hebben een lange levensduur. Bij een dagelijkse testmelding, gaan de batterijen ruim een jaar mee. Met een lagere frequentie of zonder testbericht is dit langer. Zodra de batterijen moeten worden vervangen, ontvangt u een 'battery low' SMS.

Detectie en alarmering met het Mobeye Outdoor Alarm is eenvoudig en betrouwbaar. In de melder zitten twee sensoren. Deze werken onafhankelijk van elkaar. Alleen wanneer beide sensoren tegelijkertijd beweging detecteren, wordt een alarm gegenereerd. Als het alarm niet binnen de inloopvertragingstijd wordt uitgezet, ontvangen de voorgeprogrammeerde nummers een SMS alarmbericht gevolgd door een telefonische oproep (max. 5 nummers).

En om de juiste provider voor uw SIM kaart te bepalen, kunt u de sterkte van alle aanwezige GSM providers in de omgeving per SMS ontvangen. Hiermee kunt u een juiste keuze maken van de SIM kaart in uw apparaat.

De twee interne PIR sensoren analyseren de waargenomen beweging zelfstandig om een vals alarm uit te sluiten. Hierdoor worden kleine dieren niet gedetecteerd. De bewegingsmelder is uitgerust met een digitale SMDA signaalherkenning. Super Multi-Dimensionale Analyse zorgt voor hoge immuniteit tegen verstoringbronnen zoals weersinvloeden en bewegende bladeren.

Kenmerken:
- Optex Infinity serie VXI-R
- geïntegreerde Mobeye GSM melder
- geïntegreerde tag reader (i-button)
- 12 * 12 meter waarneming (instelbaar vanaf 2,5 meter in 5 stappen)
- aanpasbare hoek (90 graden of minder)
- stil alarm via SMS/oproep, evt. e-mail
- alarm naar maximaal 5 contactpersonen
- in- en uitschakelen via tag of via ingestelde tijdschema's
- batterijen: 2* CR123 bijgeleverd (voor levensduur van 1 jaar bij normaal gebruik)
- 2 tags meegeleverd (al ingeleerd)
- groter batterypack mogelijk
- optie: Mobeye Internet Portal
- ook leverbaar met andere Optex sensoren uit de Infinity serie

Klik hier voor extra informatie Mobye internet webportal.

Klikt u hier voor een brochure  

klikt u hier voor de handleiding.


 

Veelgestelde vragen

Productreviews Schrijf een review

Alle foto's