Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

IP camera set

Met slechts één elektronische lens in uw bewakingssysteem ziet u natuurlijk vrij weinig. Waarom zou u dan niet een IP camera set bestellen? Door deze op strategische plaatsen over uw kantoorpand of woning te verdelen, heeft u een duidelijk overzicht van het reilen en zeilen op uw terrein. Bij AlarmsysteemExpert heeft u de keuze uit verschillende modellen met uiteenlopende resoluties. Combineer uw IP camera set met een van onze alarmsystemen voor extra veiligheid!

IP camera set buiten

Dankzij een modern intercom toegangssysteem weet u precies wie er voor uw deur staat. De rest van de omgeving van uw woning of kantoorgebouw kunt u bewaken met behulp van een IP camera set voor buiten! Deze kiest u bij AlarmsysteemExpert uit van verschillende grote merken zoals Foscam en Dahua. De behuizing van camera’s voor extern gebruik is tegen alle elementen opgewassen. De duurzaamheid van iedere IP camera set voor buiten is dan ook zeer groot!

IP camera set WiFi

U weet waar en wanneer dan ook precies wat er op en rond uw erf gebeurt zodra u een IP camera set met WiFi hebt geïnstalleerd. De eenvoudige bedieningsmogelijkheden zorgen ervoor dat uw woning er steeds meer als een smart home uit begint te zien! Bovendien is de installatie van een dergelijk pakket relatief eenvoudig. Sterker nog, de inhoud ziet er precies zo uit als u wilt! Dankzij de jarenlange ervaring van AlarmsysteemExpert kunnen we u van persoonlijk advies voorzien wanneer u een IP camera set met WiFi aanschaft. Dit betekent dat wij u professioneel maatwerk op het gebied van beveiliging kunnen leveren! Bovendien staan wij voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij installatie en onderhoud. Ook vindt u op onze uitgebreide website meer informatie over het maken van een verbinding met uw systeem, zoals op de pagina welke poort gebruikt mijn IP camera?

IP camera set Hikvision

Innovatie staat voorop bij het beveiligen van uw huis of kantoor. Laat dat maar aan een professionele IP camera set van Hikvision over! De pakketten bestaan uit diverse soorten apparatuur, zoals dome-, bullet- en eyeball camera’s. Alle beelden worden in HD kwaliteit gegenereerd en opgeslagen op een recorder of centrale computer. Dankzij de verschillende pakketten bepaalt u zelf hoe uw beveiligingssysteem eruit komt te zien! Onder andere het aantal lenzen en de field of view van uw IP camera set van Hikvision laten we helemaal aan u over.

IP camera set draadloos

Profiteer van de ruime plaatsingsmogelijkheden van een IP camera beveiliging set die draadloos met uw netwerk verbonden is! U bent nu niet meer afhankelijk van snoeren die de afstand tussen uw camera’s en de opslagbron bepalen. Daarnaast kunt u waar en wanneer dan ook de beelden die worden geschoten op te vragen met uw favoriete smart device. Al wat u nodig heeft is een router, een apparaat dat met het internet is verbonden, een server en een IP camera set die u draadloos met uw netwerk verbindt.