Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Pyronix XD10TTAM buitendetector

  10% sale
  Pyronix XD10TTAM buitendetector
  Productomschrijving

  Pyronix XD10TTAM buitendetector 

  De muurbeugel wordt losverkocht!
  WallBracket

  De XD10TTAM is een Pyronix buitendetector van zeer hoge kwaliteit. De melder combineert gevestigde en gepatenteerde technologieën zoals Tri-Digital Detection Signal Processing en Tri-Anti-Mask technologie die zijn aangepast om de beste prestaties in extreme buitenomstandigheden te leveren. 10m Volumetrische dekking in beide lenzen. Ideaal voor vijandige omgevingen.

  Tri-Digital Detection Signal
  De detectie van menselijke aanwezigheid is gebaseerd op de geavanceerde analyse van de activeringssequentie van de microgolf bewegingssensor en twee onafhankelijke digitale bewegingsmelders. Wanneer alle drie de sensoren in hetzelfde tijdsvak geactiveerd worden zal de melder een alarmmelding.Deze Tri-Digitial signaaldetectie logica verhoogt de immuniteit van de detector in een buitenomgeving.

  Tri-Anti-Mask technologie
  De gepatenteerde anti-masking technologie van Pyronix biedt de maskerende bescherming voor zowel PIR en de microgolf detectoren. Een beschermende anti-mask bel wordt gecreëerd in de voorkant van de detector. Het is instelbaar van 0 tot 1m. Zodra de beschermende bel wordt doorbroken en de melder wordt gemaskeerd met stoffen zoals papier, sprays, lakken, plakband, kartonnen dozen, etc. zal de anti-mask melder een speciaal anti-mask relais aansturen.


  De XD wordt geleverd met drie verschillende frequentiebanden. Elk van hen is aangegeven met een andere kleur label. Deze functie kan de installatie van meerdere detectoren dicht bij elkaar zonder het gevaar van interferentie.

  Het kan moeilijk zijn om de alarm-LED van de melder van een afstand te zien als gevolg van fel zonlicht. Om de installateur in staat te stellen een gemakkelijke en snelle looptest uit te voeren tijdens de installatie evenals hoorbare indicatie van de aanwezigheid in het detectiebereik (indien nodig) is de XD uitgerust met een ingebouwde buzzer. Dit zal een zoemend geluid creëren om een alarm activering aan te geven. De zoemer kan worden uitgeschakeld als deze niet nodig is.

   

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Pyronix XD10TTAM buitendetector
  Pyronix XD10TTAM buitendetector

  De XD10TTAM is een Pyronix buitend...

  De XD10TTAM is een Pyro...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €236,00€175,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking