Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Hoe kunnen we u vandaag helpen?

  Heeft u vragen? Contact ons!

  Mobeye

  Om een gebruiker aan te melden, gaat u naar de mymobeye.eu portal. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Als u deze niet ontvangt, check de spamfolder of raadpleeg ons.
  Na het aanmaken van de gebruiker en het activeren van de simkaart, meldt u het apparaat aan in de Mobeye Internet Portal. Dit kan enkel als de simkaart al is betaald. Zorg ervoor dat het apparaat in “programmeermodus” staat voordat u op het “Activeer apparaat” icoon klikt. Bij een apparaat met toetsenpaneel bereikt u de programmeermodus via CODE menu 21 OK. Bij andere apparaten gebeurt dit na het plaatsen van de batterijen, na gedurende 5 seconde de on/off knop in te drukken of de tag tegen de reader te houden. Een extern gevoed apparaat staat altijd in de programmeerstand. Controleer of de LED groen is (of groen knippert).

  Als u niet meer weet wat de inloggegevens zijn in de mymobeye.eu portal, raadpleeg ons.

  U vraagt een nieuw wachtwoord aan via het inlogscherm van mymobeye.eu. Het wordt gestuurd naar het e-mailadres dat in de persoonlijke gegevens van de gebruiker is opgegeven. Als u deze niet ontvangt, controleer uw spamfolder. Als u de gegevens niet meer weet, raadpleeg ons.

  De Mobeye Internet Portal is bruikbaar in combinatie met de Mobeye simkaart. Dit geeft veel voordelen:

  – indien het geen mobeye sim-kaart is ondersteund hij alleen 2G sim-kaarten
  – de simkaart is een M2M-sim
  – de simkaart is multi-provider
  – de technische (APN) instellingen en contractdetails zijn afgestemd op het apparaat en het gebruik
  – u heeft inzicht in de (groffe) locatie van het apparaat
  – u heeft een laag tarief voor de combinatie van het gebruik van de portal en de sim
  – Mobeye kan met deze sim de beste service bieden door direct inzicht in de providergegevens
  Enkel bij uitzondering en op verzoek is het mogelijk met eigen simkaarten te werken.

  De Mobeye Internet Portal heeft een “keep alive manager”. Het apparaat stuurt testmeldingen (“keep alive”) naar de portal, met het ingestelde testinterval. De portal verwacht deze meldingen en zet ze in het blok “Historie”. Enkel als de testmelding NIET op tijd is ontvangen, stuurt de portal een melding naar de “service” contactpersonen.

  Voor een aantal producten, zoals de Mobeye PowerGuard (CM2100) en Mobeye CM-Guard (CM2000), is de melding voor alarmherstel op de alarmingangen niet standaard ingesteld. Dit kan als volgt:
  – zet de unit in programmeermodus
  – stuur volgende sms naar de unit: 1111 IN1RESET:SEND
  – stuur volgende sms naar de unit: 1111 IN2RESET:SEND
  Het apparaat stuurt een herstelmelding naar de Mobeye Internet Portal, die deze als standaard alarmhersteltekst doorstuurt naar de “alarm” contactpersonen (sms/e-mail). Om hiervoor een specifieke tekst in te voeren, raadpleeg Mobeye.

  De berichten die de Mobeye Internet Portal doorstuurt als sms en e-mail zijn opgebouwd uit de naam, locatie en berichttekst. De taalkeuze volgt uit de taalinstelling van de gebruiker. In het blok “berichtteksten” zijn de berichten per gebeurtenis aanpasbaar. Indien een volledig eigen tekst gewenst is, begin de berichttekst dan met $$ en schrijf daarachter de gewenste tekst. Alle andere tekstgedeeltes worden dan weggelaten.

  Door alarmcontacten voor sms en/of e-mail in te stellen stuurt de Mobeye Internet Portal alle berichten door. Om het doorsturen van een of meerdere berichten te onderdrukken, begin de berichttekst met $$– (dollar dollar streepje streepje).
  De gebeurtenissen zijn wel nog zichtbaar in het blok “Historie”.

  Reolink

  AJAX Verkoop

  Ja, de batterijen zitten bij alle componenten inbegrepen.
  Daarnaast zijn deze ook te koop in onze webshop mochten deze leeg zijn.
  De batterijduur is ongeveer 5 jaar.

  Ajax kan gemakkelijk worden uitgebreid met inbraak-, brand- en overstromingsdetectoren, evenals met relais om elektrische apparaten vanop afstand te beheren. U kunt aanvullende apparaten voor het systeem individueel bijkopen. Detectoren kunnen in slechts enkele tikken in de app worden verbonden.

  We hebben de maximum afstand tussen de hub en de detectoren in een open ruimte getest en die bedraagt echt 2000 meter. Uw persoonlijke ervaring kan mogelijks verschillen, aangezien muren, plafonds en andere barrières de afstand kunnen verkorten. Bent u niet zeker? Doe dan een radiotest via de Ajax Security Systems-app en bepaal de signaalsterkte voordat u de detectoren installeert.

  Ajax-apparaten werken, net zoals andere draadsystemen, op batterijen en niet op het netwerk. Net daarom ontwikkelden we een speciaal energie-efficiënt radioprotocol dat uw huis of kantoor zo lang mogelijk beveiligt, tot wel 7 jaar lang.

  Zodra de batterij een kritisch niveau bereikt, krijgt u van Ajax een melding. U kunt te allen tijde het batterijniveau zelf checken via de instellingen van het apparaat.

  De eenvoudigste manier om het systeem te monitoren is via de Ajax Security System-app voor iOS en Android. Met de app kunt u het systeem in- of uitschakelen en uw apparaten controleren (inclusief informatie over de signaalstatus, het batterijniveau en de temperatuur). Het systeem kan ook worden gecontroleerd met de Ajax SpaceControl en het KeyPad of KeyPad Plus.

  Het Ajax-beveiligingssysteem biedt functionaliteiten voor het configureren van de reactie van Relay, WallSwitch en Socket in reactie op een alarm, het wijzigen van de beveiligingsmodus, of activering volgens schema. Het beveiligingssysteem kan worden geprogrammeerd om de beveiligingsmodus volgens schema te wijzigen, en het automatiseringsapparaat kan reageren op een druk op de knop in de controlemodus.

  De apparaten van Ajax gebruiken een digitaal algoritme dat menselijke bewegingen detecteert. Als uw huisdieren kleiner zijn dan 50 centimeter en minder dan 20 kilogram wegen, dan zouden zij normaal de Ajax-detectoren niet mogen activeren.

  Ja, als u beheerder bent en volledige toegang hebt tot de systeeminstellingen. Tot 99 gebruikers kunnen worden toegevoegd aan het beveiligingssysteem. Dat kunnen familieleden, vrienden, buren, collega's of zelfs een beveiligingsbedrijf zijn.

  Camera's van derde partijen kunnen worden verbonden met het beveiligingssysteem via de Ajax-apps. U kunt vrijwel elke camera kiezen die RTSP ondersteunt of moeiteloos integreren met IP camera's en DVR's van Uniview, Dahua, Hikvision en Safire.

  Ajax stuurt waarschuwingen via pushmeldingen, sms-berichten of oproepen naar de systeemeigenaar. U kunt uw meldingsvoorkeuren instellen in de app.

  Offline werkt Ajax op dezelfde manier als andere professionele beveiligingssystemen: de detectoren monitoren de situatie en sturen informatie naar de hub. Als er gevaar dreigt, laten de sirenes u dat weten.

  Ja. Ajax blijft uw huis monitoren, ook bij stroomuitval. Alle detectoren werken op batterijen en de hub is uitgerust met een reservebatterij. Deze werkt tot 16 uur lang op een betrouwbare manier. Van zodra uw huis opnieuw stroom ontvangt, zal de hub de reservebatterij automatisch opladen.
   
  Ajax heeft een gesloten ecosysteem. We hebben afgerekend met inbreuken en defecten door standaardalgoritmes en -oplossingen te vervangen door onze eigen verbeteringen. We ontwikkelen zelf onze software en hebben helemaal zelf de Jeweller-radiocommunicatietechnologie ontwikkeld, inclusief bescherming op meerdere niveaus. Het realtime besturingssysteem van OS Malevich is immuun tegen virussen en ons eigen IoT-protocol voorkomt dat onze uitrusting kan worden gebruikt in botnet-netwerken. We voeren regelmatig tests uit met externe auditoren om op een efficiënte manier mogelijke aanvallen in de toekomst te voorkomen.

   

  Ajax is gratis als u zelf de monitoring uitvoert. U betaalt enkel een maandelijks bedrag als u verbonden bent met een centraal controlestation. De kost is afhankelijk van uw locatie, de grootte en het type van uw pand en het aantal gevraagde diensten.

  M2M Sim kaart

  Ja, zolang de HUB verbonden is met een vaste internetverbinding ( of bij de HUB+ via WiFi ) kun je het systeem met de App bedienen en meldingen ontvangen.

  Ja, het systeem zal een inbraak gewoon detecteren en de sirene wordt actief. U en/of de meldkamer zal dan geen meldingen ontvangen van de inbraak. Ook kunt u het systeem niet bedienen via de app, een Keypad of SpaceControl is dan essentieel om het systeem te kunnen bedienen.

  In principe zou dit kunnen werken, de pincodebeveiliging van de sim moet worden gedeactiveerd en er moet een actieve databundel zijn. Controleer wel de voorwaarden van de provider of de simkaart ook op een andere manier dan voor telefoonverkeer gebruikt mag worden en of deze het 2G netwerk blijft ondersteunen.

  De HUB controleert meerdere keren per dag of er data verstuurd kan worden via de sim, de provider ziet dit als netwerkverkeer en zal uw Pre PAID tegoed dagelijks verbruiken.

  Nee, dat is met deze M2M simkaart niet mogelijk.

  Nee, de SMS optie is niet mogelijk met onze SIM, push berichten uiteraard wel.

  Hikvision intercom

  Heeft u de producten bij ons gekocht?

  U kunt contact met ons opnemen als u het product niet kunt vinden in de lijst of als u firmware voor uw NVR / DVR nodig heeft.
  U zal ook het volledige serienummer van het apparaat en uw huidige firmware moeten opgeven.
  Dit is om ervoor te zorgen dat upgrades correct worden uitgevoerd. In sommige gevallen is middle-firmware vereist voordat wordt geüpgraded naar de nieuwste versie.

  We raden af ​​om firmware-upgrades voor de intercom uit te voeren. Neem bij twijfel contact met ons op.

  Als u geen producten bij ons heeft gekocht, neem dan contact op met het bedrijf van wie u de producten heeft gekocht.

  SADP staat voor Search Active Device Protocol, het is een gratis en eenvoudig hulpprogramma van Hikvision voor het zoeken naar Hikvision-producten (inclusief IP-camera's en DVR's/NVR's) in het lokale netwerk.

  Het wordt vaak gebruikt voor:

  1. Wachtwoord opnieuw instellen
  2. Uitzoeken welke firmware momenteel wordt gebruikt
  3. IP-adressen wijzigen

  U kunt hier de software downloaden:

  SADP voor Windows

  SADP voor MAC

  Ja.

  Hikvision CCTV-camera's kunnen aan een binnenstation worden toegevoegd, zodat u op afstand rechtstreeks vanaf het binnenstation kunt kijken voor extra veiligheid.
  Op een typisch Hikvision-kamerstation kunnen maximaal 16 camera's zichtbaar zijn.

  Stap 1- Haal de SADP-tool op om het IP-adres van de NVR te krijgen.

  Stap 2 – gebruik IVMS4200, voeg het kamerstation toe aan IVMS. Voeg vervolgens toe volgens onderstaande schermafbeelding:

   

  Ja.

  Bij een intercomsysteem met 2 of meer binnenstations kan elk station met elkaar bellen of bellen met behulp van het volgende kiesformaat.

  0- (Hoofdbinnenunit is meestal 0 en andere uitbreidingsunits zijn 1 t/m 5)
  Bijvoorbeeld:

  Om het Hoofdbinnenstation te bellen vanaf een binnenstation, kiest u 0-0

  Om het eerste binnentoestel te bellen vanaf een willekeurig binnenstation, inclusief de hoofdbinnenpost, kiest u 0-1.

  1. Haal het IP-adres van het deurstation op via Hikvision SADP tool.

  2. Download Hikvision IVMS4200

  3. Voeg het apparaat toe aan IVMS4200 met behulp van het IP-adres – zorg ervoor dat u Tijd synchroniseren kiest. Klik op Toevoegen

  En u bent klaar!

  Hikvision Camera

  Jazeker, in de NVR's met POE zit een POE-Switch ingebouwd deze moet gekoeld worden.

  Hoe meer kanalen en hoe meer camera's hoe meer lawaai.

  We raden daarom aan de NVR niet in leefruimtes te plaatsen.

  Er is een enorme selectie camera-ontwerpen om uit te kiezen. Als eigenaar van een huis of bedrijf die een doe-het-zelf-bewakingssysteemproject wil starten, zijn de drie basisontwerpen waar u waarschijnlijk naar zult kijken Bullet, Domes of Turrets Dus wat zijn ze precies en wat onderscheidt ze?

  Ten eerste hebben ze allemaal dezelfde / vergelijkbare interne componenten, dus het verschil is in principe fysiek.

  BULLET CAMERAS

  Kogelcamera's lijken meer op geweren dan op kogels. Bulletcamera's steken uit / vallen op. Dit is de camera die u moet kiezen als u iets wilt dat eenvoudig te installeren is en opvalt. De nadelen van deze camera zijn dat hij er minder esthetisch uitziet, iets wat belangrijk is in woonhuizen. Als de camera bereikbaar is, kan deze ook worden geraakt en kan de camera tegen een muur staan.

  Dit type camera wordt dus vaak geïnstalleerd in:

  Moeilijk bereikbare plaatsen.
  Locaties waar u wilt dat het opvalt.
  Kan op muren of dakranden worden geïnstalleerd.

  DOME CAMERAS

  Domecamera's zijn de meest esthetische van alle cameratypes. Enkele belangrijke opmerkingen over domes:

  Moeilijker te installeren versus een kogel vanwege bewegende delen binnenin.
  Is prettig om naar te kijken, minder voor de hand liggend.
  Niet in staat om gemakkelijk de richting te onderscheiden waar het naar kijkt.
  Heeft een hoes die zo moeilijker te beschadigen is - vaak gebruikt in gebieden die bereikbaar zijn.
  Kan zowel op muren als op dakranden worden geïnstalleerd.
  Een belangrijk minpunt van de koepel is dat als de koepelafdekking vuil is, dit 's nachts wazige beelden kan.
  Veroorzaken (vanwege de IR die door de afdekking weerkaatst)

  TURRET CAMERAS

  Vergelijkbaar met domecamera's, maar hebben geen afdekking. Ze zijn waarschijnlijk een van de meest populaire camerakeuzes omdat ze worden gezien als een tussenstuk van de koepel en de kogel. Je kunt het misschien niet zien, maar het is eigenlijk een bal in een kom, dus het heeft een volledig bewegingsbereik. Het is dus iets eenvoudiger te installeren dan een dome.

  Gebruikt in allerlei soorten installaties
  Kan gemakkelijk op muren worden geïnstalleerd, dakranden
  Mensen kunnen zien in welke richting ze kijken
  Minder vatbaar voor vuilvlekken dan dome.
  Meer voor de hand liggende camera versus de koepel, minder voor de hand liggend dan de kogel

  Wanneer een dome camera buiten wordt gemonteerd, kan deze vuil en stof verzamelen, vooral op onbeschermde installatielocaties. Vuil en stof op de dome weerkaatsen IR-licht terug in de cameralens, waardoor het beeld wazig wordt en de nachtprestaties van uw camera worden beïnvloed. Het kan zelfs een probleem zijn als de video overdag er goed uitziet. We raden aan om uw camerakoepel een paar keer per jaar of indien nodig (meestal na regen) schoon te maken

  De dome van de meeste camera's is gemaakt van gehard polycarbonaat. Het is extreem duurzaam, maar kan beschadigd raken als het niet goed wordt schoongemaakt.

  Om de koepel schoon te maken:

  Gebruik perslucht om stof of los vuil te verwijderen.
  Gebruik warm water met een paar druppels mild afwasmiddel en een schone microvezeldoek om vegen of vastzittend vuil te verwijderen.

  VOORZICHTIGHEID:

  De volgende producten kunnen de dome beschadigen en IR-vervorming en een vermindering van de helderheid veroorzaken.

  Gebruik geen van de onderstaande middelen:

  Antibacteriële of agressieve (extra sterke) reinigingsmiddelen
  Ammoniak, alcohol of andere oplosmiddelen
  Papieren handdoeken, kranten of andere ruwe materialen

  Deze hebben invloed op de omslag en zorgen voor een permanent slecht beeld. Dit valt niet onder de garantie als u uw dome beschadigt.

  Ja, al onze producten komen van Europese distributeurs van Hikvision.

  In deze video wordt uitgelegd hoe u het op uw telefoon instelt:

  De meeste camera's worden geleverd met een infraroodclassificatie (IR). We hebben camera's die tot 10 m kunnen zien tot camera's die tot 80 m kunnen zien en zelfs verder voor PTZ's
  Hoe beter de verlichting rond het gebied, hoe meer uw camera's te zien krijgen.
  Onze camera's worden geleverd met marktleidende IR.

  Instructies voor het downloaden van Hikvision-videobestanden met de browser.

  Jablotron Verkoop

  Ja. De Jablotron JA-100 is een zeer uitgebreid en flexibel configureerbaar systeem. Wij leveren de software erbij welke u met een Windows PC kunt installeren.

  Nee. Dankzij de gratis MyJablotron-service is dit niet nodig. De alarmcentrale heeft een ingebouwde mobiele module die kan worden gebruikt voor communicatie.

  Ja, de JA-100 ondersteunt een hele reeks zogenaamde controlecentrumprotocollen. Alarmsysteemexpert biedt u ook meldkamer diensten. 

   

  Bestel meldkamer zakelijk online

  Bestel meldkamer particulier online

  Ja. Er is een hele reeks modules om uw huistechniek aan te sturen.

  Ja. De JA-100 is zeer flexibel inzetbaar en ondersteunt zowel bedrade als radiogebaseerde componenten.

  Ja, de alarmcentrale heeft een noodbatterij en blijft ook na stroomuitval nog enige tijd operationeel. Het systeem informeert u over de stroomstoring en geeft u voldoende tijd om het probleem te verhelpen.

   

  Ja, de JA-100 is ook geschikt voor commerciële operaties.

  Ja, dankzij talrijke radiocomponenten is het achteraf inbouwen heel eenvoudig.

  Ja, er zijn tal van zeer hoogwaardige detectoren voor perimeterbewaking voor de Jablotron JA-100.

  Ja, de JA-100 ondersteunt maximaal 15 beveiligingsgebieden die afzonderlijk van elkaar kunnen worden in-/uitgeschakeld.

  Ja, er zijn bijbehorende noodknoppen die permanent aan de muur kunnen worden bevestigd of op het lichaam kunnen worden gedragen!

  Dahua Verkoop

  Er is een enorme selectie camera-ontwerpen om uit te kiezen. Als eigenaar van een huis of bedrijf die een doe-het-zelf-bewakingssysteemproject wil starten, zijn de drie basisontwerpen waar u waarschijnlijk naar zult kijken Bullet, Domes of Turrets Dus wat zijn ze precies en wat onderscheidt ze?

  Ten eerste hebben ze allemaal dezelfde / vergelijkbare interne componenten, dus het verschil is in principe fysiek.

  BULLET CAMERAS

  Kogelcamera's lijken meer op geweren dan op kogels. Bulletcamera's steken uit / vallen op. Dit is de camera die u moet kiezen als u iets wilt dat eenvoudig te installeren is en opvalt. De nadelen van deze camera zijn dat hij er minder esthetisch uitziet, iets wat belangrijk is in woonhuizen. Als de camera bereikbaar is, kan deze ook worden geraakt en kan de camera tegen een muur staan.

  Dit type camera wordt dus vaak geïnstalleerd in:

  Moeilijk bereikbare plaatsen.
  Locaties waar u wilt dat het opvalt.
  Kan op muren of dakranden worden geïnstalleerd.

  DOME CAMERAS

  Domecamera's zijn de meest esthetische van alle cameratypes. Enkele belangrijke opmerkingen over domes:

  Moeilijker te installeren versus een kogel vanwege bewegende delen binnenin.
  Is prettig om naar te kijken, minder voor de hand liggend.
  Niet in staat om gemakkelijk de richting te onderscheiden waar het naar kijkt.
  Heeft een hoes die zo moeilijker te beschadigen is - vaak gebruikt in gebieden die bereikbaar zijn.
  Kan zowel op muren als op dakranden worden geïnstalleerd.
  Een belangrijk minpunt van de koepel is dat als de koepelafdekking vuil is, dit 's nachts wazige beelden kan.
  Veroorzaken (vanwege de IR die door de afdekking weerkaatst)

  TURRET CAMERAS

  Vergelijkbaar met domecamera's, maar hebben geen afdekking. Ze zijn waarschijnlijk een van de meest populaire camerakeuzes omdat ze worden gezien als een tussenstuk van de koepel en de kogel. Je kunt het misschien niet zien, maar het is eigenlijk een bal in een kom, dus het heeft een volledig bewegingsbereik. Het is dus iets eenvoudiger te installeren dan een dome.

  Gebruikt in allerlei soorten installaties
  Kan gemakkelijk op muren worden geïnstalleerd, dakranden
  Mensen kunnen zien in welke richting ze kijken
  Minder vatbaar voor vuilvlekken dan dome.
  Meer voor de hand liggende camera versus de koepel, minder voor de hand liggend dan de kogel

  Wanneer een dome camera buiten wordt gemonteerd, kan deze vuil en stof verzamelen, vooral op onbeschermde installatielocaties. Vuil en stof op de dome weerkaatsen IR-licht terug in de cameralens, waardoor het beeld wazig wordt en de nachtprestaties van uw camera worden beïnvloed. Het kan zelfs een probleem zijn als de video overdag er goed uitziet. We raden aan om uw camerakoepel een paar keer per jaar of indien nodig (meestal na regen) schoon te maken

  De dome van de meeste camera's is gemaakt van gehard polycarbonaat. Het is extreem duurzaam, maar kan beschadigd raken als het niet goed wordt schoongemaakt.

  Om de koepel schoon te maken:

  Gebruik perslucht om stof of los vuil te verwijderen.
  Gebruik warm water met een paar druppels mild afwasmiddel en een schone microvezeldoek om vegen of vastzittend vuil te verwijderen.

  VOORZICHTIGHEID:

  De volgende producten kunnen de dome beschadigen en IR-vervorming en een vermindering van de helderheid veroorzaken.

  Gebruik geen van de onderstaande middelen:

  Antibacteriële of agressieve (extra sterke) reinigingsmiddelen
  Ammoniak, alcohol of andere oplosmiddelen
  Papieren handdoeken, kranten of andere ruwe materialen

  Deze hebben invloed op de omslag en zorgen voor een permanent slecht beeld. Dit valt niet onder de garantie als u uw dome beschadigt.

  Ja, al onze producten komen van Europese distributeurs van Dahua.

  TiOC, ook wel bekend als drie-in-één camera, integreert 24/7 full-color monitoring, actieve afschrikking en Ain één slimme en innovatieve oplossing, waardoor distributeurs en installateurs veel tijd en geld besparen. TiOC kan potentiële risico's nauwkeurig identificeren en indringers effectief waarschuwen, waardoor de veiligheid van eigendommen effectief worden beschermd.

  Foscam Verkoop

  1. Een firewall kan de communicatie blokkeren. Een firewall moet worden geconfigureerd om de camera van buiten uw lokale netwerk toegankelijk te maken. Vraag uw systeembeheerder dit voor u te doen
  2. Controleer of uw IP-camera geen conflict heeft met andere webservers op uw netwerk
  3. De standaard routering kan een probleem zijn. Controleer uw routerinstellingen, sta toe dat uw camera van buiten (WAN) benaderd wordt
  4. Om een camera vanaf het internet te benaderen dient u port-forwarding in uw router te configureren of UPnP op zowel camera als router te activeren. Port forwarding geldt alleen voor oude camera's of op eigen risico. UPnP ook op eigen risico, maar wordt niet aangeraden
  5. Vanaf het internet kunt u niet het normale IP-adres van de camera gebruiken (vaak beginnend met 192.168.xxx.xxx) maar moet u het publieke IP-adres van uw netwerk op het internet gebruiken. Deze is eenvoudig te vinden via www.watismijnip.nl

  Om de gebruikersnaam en wachtwoord te herstellen/resetten drukt u de reset-knop ongeveer 10 seconden in. Daarna zijn gebruikersnaam en wachtwoord weer naar de fabrieksinstellingen gezet.

  Fabrieksinstellingen:

  • Gebruikersnaam: admin
  • Wachtwoord: [geen wachtwoord]

   

  Camera's geproduceerd zomer 2020 en later kunnen na de reset worden voorzien van een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord.

  Op de Foscam camera's met nachtzicht IR-Led's worden de IR-Led's automatisch aangezet indien nodig. Op deze camera's zit een lichtsensor die meet hoeveel licht er is. Is er te weinig licht dan worden de IR-Led's ingeschakeld.

  De intensiteit van de IR-Led's hangt af van de hoeveelheid licht op de lichtsensor. Andere lichtbronnen in de buurt van de camera kunnen hierom de intensiteit van de IR-Led's beïnvloeden.

  Alle Foscam modellen met een ‘P’ in het typenummer hebben de Plug-n-Play functie. Tevens zullen alle nieuwe consumentencamera’s deze functie krijgen.

  Direct toegang door scannen van een QR code

  De Foscam 'Plug-n-Play' camera's kunnen vrijwel direct gebruikt worden op een smartphone of tablet door simpelweg de QR code op de camera te scannen met de Foscam App.

  Hierdoor is het niet nodig port-forwarding in je router in te stellen of vaste IP-adressen te configureren.

  Iemand met weinig IT ervaring kan de camera zo installeren en overal, ook vanaf het internet, benaderen.

  Plug-n-Play

  Een IP camera is een camera die direct gekoppeld wordt aan een netwerk (lokaal of internet). Dit kan met een Ethernet kabel of (afhankelijk van de camera) via een draadloos netwerk (Wifi / IEEE 802.11b/g/n).

  Dit is anders dan conventionele PC camera's die alleen gebruikt kunnen worden als de PC waaraan ze zijn gekoppeld aan staat.

  IP camera's werken onafhankelijk van een PC, hebben hun eigen ingebouwde processor en kunnen worden benaderd via het netwerk door gebruik te maken van een internetbrowser. Hierdoor is het mogelijk de camera op afstand te bedienen en configureren.

  Er worden op het internet verschillende camera's aangeboden die veel lijken op de Foscam-producten. Deze producten hebben meestal niet dezelfde kwaliteit die Foscam biedt. Ook is de software verschillend en kan de camera onbruikbaar worden bij firmware upgrades.

  Let dus goed op wat u koopt, Foscam-producten worden geleverd in een rood-witte doos!

  Vraag uw verkoper om het originele product.

  De camera's die op deze website verkocht worden zijn allemaal originele Foscam camera's.

  Hoe groot het bereik is hangt af van vele factoren. Storingen, gebouwen, antenne(s), kwaliteit van de router, apparaten in het netwerk enz. kunnen allemaal invloed hebben op het bereik.

  Binnenshuis ondervindt men al gauw een hoop beperkingen. Storende elementen zijn bijvoorbeeld beton, muren, baksteen, glas, verwarmingselementen (reflectie), hout, etc.

  De beeldsnelheid is afhankelijk van de volgende factoren:

  1. Bandbreedte netwerk
  2. PC prestatie, netwerkomgeving en voorkeursinstellingen beeldscherm (helderheid, thema enz)
  3. Aantal bezoekers (té veel bezoekers vertragen de snelheid)
  4. Keuze voor ‘switch’ of ‘hub’ (gebruik liever een switch voor meerdere IP-Camera Servers dan een HUB)

  In onze webshop kunt u voor vrijwel elke camera een verlengkabel bestellen. Deze zijn beschikbaar in verschillende lengtes.

  Let op: er zijn verschillende maten stekkers, bij de kabel staat voor welk model deze geschikt is.

  Hikvision Alarm

  Ja, de batterijen zitten bij alle componenten inbegrepen.
  Daarnaast zijn deze ook te koop in onze webshop mochten deze leeg zijn.
  De batterijduur is ongeveer 5 jaar.

  Wanneer u aan de webzijde inlogt bij AXPRO, zijn het account en wachtwoord het account en wachtwoord van Hik-Connect.

  Om de klant te helpen de fout van het paneel te begrijpen tijdens het in- en uitschakelen, kunt u dit uitschakelen op de webinterface als u het niet nodig hebt.


  Nee, alleen de DS-PWA96-M-WE ondersteunt het 4G netwerk. De DS-PWA64-L-WE ondersteund het 2G netwerk.

  Ja, de fotocamera bewegingsmelder ( DS-PDPC12P-EG2-WE ) werkt met beide centrales. Let op dat er maximaal per centr

  Ja, al onze producten voldoen aan de strenge eisen gesteld door de Europese overheden.

  Grumpy

  Elke poging van diefstal of inbraak in uw huis of in uw onderneming is kunnen een economische en psychologische trauma veroorzaken. De economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden zijn slechts enkele van de gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen te creëren. Grumpy Mistgenerators is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

  Meestal strafbare feiten worden gepleegd in een paar minuten en de politie kan niet op tijd aankomen. Alleen een mist vernevelingssysteem kan u en uw eigendommen de eerste 15 minuten beschermen. Zonder een vernevelingssysteem dat is aangesloten op uw alarminstallatie hebben dieven alle tijd om weg te komen voordat de politie arriveert. Met Grumpy Mistgenerators heeft u de garantie diefstallen in een paar seconden te voorkomen. Mist vernevelingssystemen zijn eigenlijk het beste actieve beveiligingssysteem .

  Dat is reden genoeg om een Grumpy Mistgenerator systeem te installeren. Dit is het enige systeem in staat om dieven te stoppen voordat ze iets van uw goederen te pakken krijgen of zelfs inbreken in uw woning . Omdat je niets kunt zien in de mist en er geen manier is om dat te vermijden, want dankzij de mist is uw woning direct beschermd. Ondanks dat de mist voor lange tijd in de ruimte blijft hangen, is het absoluut veilig voor mensen, dieren en natuurlijk uw goederen. De mist laat zelfs geen residu achter.

  Omdat alle standaard alarmsystemen niet kunnen voorkomen dat de dieven inbreken in uw winkel, magazijn of woning. Als het alarm af gaat doet de politie er minstens 10 tot 15 minuten over voordat ze arriveren. Dieven hebben slechts een paar minuten nodig om binnen te komen, te stelen en te ontsnappen. Daarom is alleen een alarmsysteem niet meer voldoende. Veel mensen kiezen daarom voor de installatie van een mist vernevelingssysteem.

  Met standaard alarm- en videobewakingssystemen kunt u gewaarschuwd worden voor een poging tot inbraak, maar u kunt deze niet voorkomen. Een dief heeft ongeveer 2 tot 5 minuten nodig om een ​​inbraak te voltooien en weg te komen. Grumpy Mistgenerators zijn zo snel, een mistuitstoot duurt slechts een paar seconden, daarna kan de dief niets meer zien en zal hij vluchten. Grumpy Mistgenerators is de enige manier om uw goederen echt te beschermen.

  De jarenlange ervaring in de mist beveiligingsbranche hebben bevestigd dat er geen limieten zijn voor het gebruik van mistbeveiliging. Grumpy Mistgenerators zijn ontworpen voor grote en kleine ruimtes. Onze machines kunnen dan ook absoluut overal worden geïnstalleerd, in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken of winkels. Overal waar u de extra veiligheid van onze mistgenerators wilt hebben.

  • Omdat ze de snelste mist vernevelingssystemen zijn in de wereld
  • Omdat ze het meest concurrerend in prijs zijn
  • Omdat ze eenvoudig in onderhoud zijn
  • Omdat ze een uniek en exclusief systeem hebben van cilinders
  • Omdat ze de meest dichte mist genereren

  Motioncam

  De identifier (ID) is het serienummer van het apparaat. Deze bevindt zich onder de QR-code op de behuizing, het bord en de verpakking van het apparaat.

  ID onderaan de doos

  ID onder het deksel

   

  Het ID is ook terug te vinden in de apparaatstatussen in de Ajax-app.

  Log in op de Ajax-app.
  Selecteer de gewenste hub uit de lijst als je er meerdere hebt of als je een PRO-app gebruikt.
  Ga naar het menu Apparaten.
  Selecteer een apparaat uit de lijst. Apparaat-ID-informatie bevindt zich onder aan het statusscherm.

  Foto's op aanvraag zijn alleen beschikbaar voor detectoren met het "PhOD"-teken in de naam.

  MotionCam Juwelier detectoren kunnen met de ingebouwde camera foto's maken bij een bewegingsalarm.

  MotionCam (PhOD) Juwelierdetectoren kunnen, naast foto's per alarm, foto's maken op aanvraag en foto's per scenario (in het geval van alarm van andere Ajax-apparaten).

  Het Ajax-beveiligingssysteem biedt 4 tests om de juiste installatielocatie voor de apparaten te selecteren en hun juiste werking te controleren:

  Signaalsterktetest juwelier
  Wings-signaalsterktetest
  Detectiezonetest
  Verzwakkingstest

  De Jeweler en Wings Signaalsterkte Tests bepalen de signaalsterkte en stabiliteit op de beoogde locatie van het apparaat.

  De Detectie Zone Test helpt om te bepalen op welke afstand de detector beweging zal detecteren. Om de detectiezone te bepalen, controleert u de LED-indicator van het apparaat: tijdens de test licht het constant op en gaat uit wanneer beweging wordt gedetecteerd.

  De signaalverzwakkingstest helpt om het vermogen van de radiozender kunstmatig te verminderen of te vergroten. De test simuleert een verandering in de kameromgeving om de verbindingsstabiliteit tussen het apparaat en de hub te controleren.

  https://support.ajax.systems/en/faqs/how-to-check-operation-of-motioncam/

  Detectoren met fotoverificatie hebben twee radiomodules en werken via twee protocollen: Juwelier en Wings. Juwelier wordt gebruikt voor het verzenden van alarmen en gebeurtenissen, terwijl Wings wordt gebruikt voor het verzenden van foto's.

  ReX heeft slechts één radiomodule en ondersteunt alleen het Jeweler-protocol.

  Detectoren met fotoverificatie kunnen worden aangesloten op een ReX 2 radiosignaalbereikvergroter die beide protocollen ondersteunt.

  HIK2387

  De HIK2387 is in samenwerking met ons gemaakt in de Hikvision fabriek.
  Hij voldoet dus aan de hoogste standaarden in de beveiligingsbranche. 
  Door onze tientallen jaren ervaring in de beveiligingsbranche wisten wij precies wat een camera nodig heeft.
  Zodoende hebben wij dit model laten maken!

  Alle opties die u nodig heeft zonder de hoge kosten.

  Jazeker, deze camera's worden in samenwerking met ons geproduceerd speciaal voor de Europese markt.

  Uiteraard! Dankzij onze speciaal ontworpen Supernova Nachtsensor kun je ook ‘s nachts alles in de helderste kleuren details bekijken.

  Natuurlijk, ook daar hebben wij aangedacht!
  Hij is geschikt voor alle weertypes dankzij zijn IP67 Rating.

  Dat kan inderdaad! U kunt dit gemakkelijk aanmelden via scanbare QR code in de camera.

  Dat kan inderdaad! U kunt dit gemakkelijk aanmelden via scanbare QR code in de camera.

  Hikvision Budget Line

  Natuurlijk! Hikvision weet goed wat ze doen, zij zouden nooit een camera uitbrengen die niet aan de aller hoogste specificaties voldoet!
  Hikvision is vooruitstrevend en daarom hebben zijn in tijden alles wordt duurder worden een mooi alternatief op de markt gebracht en dus betaalbaar!

  Laat een reactie achter

  AlarmsysteemExpert is een professioneel bedrijf dat ruim 20 jaar ervaring heeft met beveiligingssystemen en kwalitatieve hoogstaande producten levert. Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem, maar weet u niet wat u precies nodig heeft? U kunt vrijblijvend contact op nemen voor advies of langskomen in onze prachtige showroom in Gorinchem. Naast kwalitatieve producten bieden wij ook professionele installatie en houden we heldere prijsafspraken aan. Zo werken wij met eigen monteurs die jaren ervaring hebben, zodat uw beveiligingssysteem vlekkeloos geïnstalleerd kan worden. Zo maken wij beveiliging toegankelijk voor iedereen!


  Zakelijk of particulier?

  Bent u een zakelijke klant of een particuliere klant? Bij Alarmsysteemexpert maakt dat geen verschil, want wij bieden voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten. Zo kunnen wij iedereen een gepast alarmsysteem aanbieden. Heeft u specifieke wensen? Dan kunnen wij ook een pakket op maat samenstellen voor u. Bent u op zoek naar scherpe prijzen, hoge kwaliteit, professionele installatie en top service? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom.


  Diensten

  • Installatie door onze professionele monteurs
  • Klantenservice vrijblijvend advies vragen 
  • Teamviewer biedt support op afstand aan


  Wie zijn wij?

  Ons team bestaat uit deskundige professionals die al jaren actief zijn in de beveiligingsbranche. Zo kunnen zij u top advies geven over welk alarmsysteem bij u of uw pand past. Ook kunnen onze deskundige medewerkers uw beveiligingssystemen eenvoudig bij u installeren.


  Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 17:00 uur
  Zaterdag 9:30 - 13:30 uur
  Zondag gesloten

  Nieuwjaarsdag Gesloten
  Goede vrijdag 9:00 - 17:00
  1e Paasdag Gesloten
  2e Paasdag Gesloten
  Koningsdag Gesloten
  Hemelvaartsdag Gesloten
  Bevrijdingsdag 9:00 - 17:00
  1e Pinksterdag Gesloten
  2e Pinksterdag Gesloten
  Kerstavond, 24-12  9:00 - 15:00
  1e Kerstdag Gesloten
  2e Kerstdag Gesloten 
  Oudejaarsdag 9:00 - 15:00


  Contactgegevens

  H&V Beveiliging B.V.
  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem

  [email protected]
  KvK-nummer: 69433550


  Op televisie bij RTL4 Woontips

  * Verplichte velden

  Contact

  Bel ons

  Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00
  Zaterdag 9:30 - 13:30

  085-0160316

  Social media

  Socials

  4.72Review LogoWij scoren een 4.72 op Trusted Shops

  Alarmsysteemexpert.nl

  Edisonweg 12
  4207 HG Gorinchem


  Nederland Bekijk op Google Maps

  [email protected]
  Kvk: 69433550

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking