BlackFriday! Klik hier voor alle aanbiedingen. Extra korting op overige producten CODE: BLACKFRIDAY2020

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Installatie en onderhoud

Alarmsysteemexpert.nl is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf in Gorinchem. Afhankelijk van het gewenste beveiligingsniveau voor uw huis of bedrijf, kunnen wij uw alarminstallatie voorzien van een - door de verzekeringsmaatschappijen - erkend kwaliteitsdocument.

Wij bieden installatie en onderhoud service voor beveiligings systemen. De gespecialiseerde monteurs van AlarmsysteemExpert.nl kunnen de installatie en onderhoud geheel of gedeeltelijk voor u doen. Heeft u kennis van installeren, dan kunt u de montage geheel zelf doen en kunt u geld besparen!

Volledig installeren

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw alarmsysteem of camerasysteem ze lf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.

Gedeeltelijk installeren

U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/ of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf installeren

Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Alle alarmsystemen worden voorgeprogrammeerd aan u geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden.Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen!

Voordelen?

Als uw beveiligingssysteem optimaal geïnstalleerd is haalt u maximaal rendement uit uw systeem. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken of het systeem goed geprogrammeerd is, omdat de monteur dit voor u doet.

Waarom kiezen voor een VEB erkend beveiligingsbedrijf?

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Als de VEB er achter staat weet u dat het goed zit: veiligheid via de vakman!

Advies

Heeft u vragen of advies nodig over een van onze producten? Bel of mail ons dan gerust. Wij hebben ruime ervaring met kleine en grote projecten...

Meer weten?

Wilt u meer weten over de installatiekosten, of wilt u meer informatie over onderhoud? Klik dan hier

Heeft u een beveiligingssysteem die niet bij ons aangeschaft is maar wilt u wel gelijk een monteur op lokatie hebben voor onderhoud dan kunt u dit onlinehierbestellen. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een datum van dit monteursbezoek.

Voor alle overige prijsopgaven; klik voor een offerte!