Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

Installatie en onderhoud

Wij bieden installatie en onderhoud service voor alarmsystemen en camerabeveiliging systemen. De gespecialiseerde monteurs van AlarmsysteemExpert.nl kunnen de installatie en onderhoud geheel of gedeeltelijk voor u doen. Heeft u kennis van installeren, dan kunt u de montage geheel zelf doen en kunt u geld besparen!

Volledig installeren

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw alarmsysteem of camerasysteem ze lf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.

Gedeeltelijk installeren

U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/ of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf installeren

Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Alle alarmsystemen worden voorgeprogrammeerd aan u geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden.Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen!

Voordelen?

Als uw beveiligingssysteem optimaal geïnstalleerd is haalt u maximaal rendement uit uw systeem. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken of het systeem goed geprogrammeerd is, omdat de monteur dit voor u doet.

Advies

Heeft u vragen of advies nodig over een van onze producten? Bel of mail ons dan gerust. Wij hebben ruime ervaring met kleine en grote projecten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de installatiekosten, of wilt u meer informatie over onderhoud? Klik dan hier

Heeft u een beveiligingssysteem die niet bij ons aangeschaft is maar wilt u wel gelijk een monteur op lokatie hebben voor onderhoud dan kunt u dit onlinehierbestellen. Er wordt dan contact met u opgenomen voor een datum van dit monteursbezoek.

Voor alle overige prijsopgaven; klik voor een offerte!