Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Installatie en onderhoud KOPIE

Wij bieden installatie en onderhoud service voor alarmsystemen en camerabeveiliging systemen. De gespecialiseerde monteurs van AlarmsysteemExpert.nl kunnen de installatie en onderhoud geheel of gedeeltelijk voor u doen. Heeft u kennis van installeren, dan kunt u de montage geheel zelf doen en kunt u geld besparen!

Volledig installeren

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw alarmsysteem of camerasysteem zelf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.

Gedeeltelijk installeren
U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/ of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf installeren
Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Alle alarmsystemen worden voorgeprogrammeerd aan u geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden.Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen! Als uw beveiligingssysteem optimaal geïnstalleerd is haalt u maximaal rendement uit uw systeem. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken of het systeem goed geprogrammeerd is,
omdat de monteur dit voor u doet.

 

Onderhoudservice;

Onze beveiligingsmonteurs kunnen jaarlijks uw Jablotron, Visonic, Smanos, Heiman of Texecom alarmsysteem of Hikvision en Dahua camerasysteem van onderhoud voorzien. U bent er dan namelijk zeker van dat uw beveiligingssysteem altijd in een perfecte conditie is. Een van onze beveiligingsmonteurs komt jaarlijks bij uw langs om systeem te onderhouden en te testen.

Wilt u hiervoor meer informatie? Bel of mail ons dan.


Wilt u meer weten over de installatiekosten, of wilt u meer informatie over onderhoud?
Neem dan gerust contact met ons op via 085-016 03 16 of...

Heeft u een beveiligingssysteem die niet bij ons aangeschaft is maar wilt u wel gelijk een monteur op lokatie hebben voor onderhoud dan kunt u dit online HIER bestellen.

Indien u een camerasysteem bij ons heeft gekocht dan kunt u HIER een monteur bestellen voor onderhoud.

Heeft u een alarmsysteem bij ons gekocht en hebben uw camera's en recorder onderhoud nodig dan kunt u HIER een monteur bestellen. 

Er wordt dan contact met u opgenomen voor een datum van dit monteursbezoek.

Voor alle overige prijsopgaven; klik voor een offerte!Heeft u vragen of advies nodig over een van onze producten? Bel of mail ons dan gerust. Wij hebben ruime ervaring met kleine en grote projecten.

Telefoon: 085-016 03 16