Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Showroom

Er zijn verschillende manieren om uw woning zichtbaar en onzichtbaar te beveiligen tegen brand en inbraak. AlarmsysteemExpert biedt een totaalpakket met diverse beveiligingstechnologieën, waaronder:

  • Beveiligingscamera’s
  • Brandmelders
  • Handmatige bedienpanelen
  • Bediening via app op uw telefoon

In de showroom van AlarmsysteemExpert kunt u realtime ervaren hoe onze beveiligingssystemen in actie functioneren. Wilt u inzoomen met de camera van uw woonkamer, garage of bedrijfspand? U regelt het met één druk op de knop!

Beschikbare alarmsystemen

Als één van de weinigen voert AlarmsysteemExpert het VEB Certificaat van de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven. Wij maken alleen gebruik van de beste interactieve systemen voor bedrijven en particulieren van merken zoals Jablotron, Dahua, Hikvision en Ajax. Met onze apparaten kunt u specifieke risico’s realtime registreren. Zo hebben wij onder andere:

Direct inzicht in de actuele status van uw beveiliging

AlarmsysteemExpert heet u van harte welkom in onze showroom. Wij laten u graag zien hoe onze actuele beveiligingssystemen werken bij uw woning of kantoorpand. Met een centraal bedieningspaneel kunt u gemakkelijk overschakelen naar beelden van verschillende camera’s of track and trace systemen in uw auto of scooter. Ook is het mogelijk om uw beveiligingssysteem rechtstreeks te verbinden met de meldkamer. Welkom in het huis of kantoor van de toekomst! Meer weten? Neem contact op met onze helpdesk of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Uitgebreide installatieservice

AlarmsysteemExpert kan uw complete beveiligingssysteem geheel of gedeeltelijk voor u installeren. Meer hierover leest u op onze pagina installatie en onderhoud!

 

H&V Beveiliging B.V.
Edisonweg 12
4207HG Gorinchem

 

  Openingstijden:

   Maandag t/m Vrijdag:  9:00 - 17:00 uur
   Bezoek kan zonder afspraak

   Zaterdag en zondag gesloten

 

  Telefoon:

   085-016 03 16 (Nederland)

   Maandag - Vrijdag: 09.00 - 17.00 
   (helpdesk t/m 16.00)