Installatie Service

Wij bieden installatieservice voor alarmsystemen en camerabeveiligingen. De gespecialiseerde monteurs van AlarmsysteemExpert.nl kunnen de installatie geheel of gedeeltelijk voor u doen. Heeft u kennis van installeren, dan kunt u de montage geheel zelf doen en kunt u geld besparen!

Volledig installeren

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om uw alarmsysteem of camerasysteem zelf te monteren, dan voeren wij de installatie volledig uit en heeft u hier geen omkijken meer naar! Het beveiligingssysteem wordt kant-en-klaar opgeleverd waarbij de monteur de werking en bediening van het systeem uitlegt. Na oplevering bent u verzekerd van een storingsvrije werking.

Gedeeltelijk installeren
U kunt er ook voor kiezen om zelf eventuele bekabeling aan te leggen. Door dit zelf te doen heeft de monteur minder werk en zullen de uiteindelijke installatiekosten lager zijn. De monteur zal zorg dragen voor installatie van de camera's en/ of componenten en eventuele installatie en uitleg van software.

Zelf installeren
Veel van onze systemen zijn eenvoudig zelf te installeren. Alle alarmsystemen worden voorgeprogrammeerd aan u geleverd zodat u enkel de componenten nog op hoeft te hangen. Bij camerasystemen dient daarnaast ook nog een kabel getrokken te worden.Door de installatie zelf uit te voeren bespaart u monteurskosten en zal u aanzienlijk minder betalen! Als uw beveiligingssysteem optimaal geïnstalleerd is haalt u
maximaal rendement uit uw systeem. Bovendien hoeft u zich
geen zorgen te maken of het systeem goed geprogrammeerd is,
omdat de monteur dit voor u doet.Wilt u meer weten over de installatiekosten, of wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact met ons op via 0183 - 513 700 of...

klik voor een offerte!Heeft u vragen of advies nodig over een van onze producten?
Bel of mail ons dan gerust. Wij hebben ruime ervaring
met kleine en grote projecten.

Telefoon: 0183 - 513 700