Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Ajax Systems DualCurtain Buiten/Binnen Detector

  20% sale
  Productomschrijving

  DualCurtain beschermt de omgeving zonder obstakels voor de mensen die al binnen zijn. Dankzij de twee optische systemen met nauwe kijksectoren kunt u 30 meter aan detectie nauwkeurig instellen en potentiële valse alarmen voorkomen.

  DualCurtain:
  Bescherm met de Ajax DualCurtain Outdoor objecten die b.v. aan de wand hangen zoals schilderijen, of betreding van een ruimte zoals de garage. Met de DualCurtain kunt u vrij rondlopen met het alarmsysteem ingeschakeld, het alarm wordt alleen geactiveerd als je door het “gordijn” beweegt.

  De reeks straatdetectoren van Ajax omvat nu ook een bidirectionele gordijnbewegingsdetector die tot 30 meter van het eigendom kan bewaken, zodat de toegang tot ramen, deuren, bogen, hekken en etalages efficiënt wordt beschermd.

  Twee detectoren in één behuizing:
  Elk DualCurtain Outdoor-element belichaamt het idee van technische precisie. Vloeiende lijnen, diepliggende lenzen en maskerende sensoren vormen een gestroomlijnde regenbestendige behuizing. Met het SmartBracket-montagepaneel kunt u de detector eenvoudig en veilig aan het oppervlak bevestigen, terwijl u het montagepaneel sluit.

  Dubbele filtering tegen valse alarmen:
  Met twee IR-sensoren aan elke kant, werkt DualCurtain Outdoor effectief tegen valse alarmen. De detector reageert niet als slechts één sensor beweging heeft waargenomen. Wanneer beide sensoren worden geactiveerd, activeert de detector het speciale digitale algoritme ELSA. In een fractie van een seconde voert ELSA een signaalanalyse in drie stappen uit. Natuurlijke storingen en dieren worden uitgefilterd en ELSA bepaalt of er al dan niet alarm moet worden geslagen.

  De AJAX DualCurtain, is een innovatief beveiligingsapparaat dat is ontworpen om nauwkeurige perimeterbeveiliging voor uw eigendom te bieden. Deze geavanceerde bewegingsdetector biedt een unieke mix van technologie en design, zodat uw huis of bedrijf altijd veilig is.

  De AJAX DualCurtain is een draadloze bewegingsdetector voor buiten die gebruik maakt van twee PIR-sensoren om een ​​onzichtbaar beschermend gordijn te creëren. Dit gordijn kan beweging detecteren tot een afstand van 15 meter aan elke kant, wat een totaal dekkingsgebied van 30 meter oplevert. Met deze functie kunt u ramen, deuren en andere kwetsbare delen van uw woning effectief beveiligen.

  Een van de opvallende kenmerken van de DualCurtain is de precisie. Het apparaat is ontworpen om huisdieren en mogelijk vals alarm veroorzaakt door vogels, planten en willekeurig geluid te negeren. Dit zorgt ervoor dat u alleen waarschuwingen ontvangt wanneer er een echte veiligheidsdreiging is.

  De AJAX DualCurtain is ook uitgerust met een anti-masking functie en een sabotage alarm. Deze functies zorgen ervoor dat het apparaat altijd operationeel is en niet kan worden geblokkeerd, afgedekt of gedemonteerd zonder dat er een alarm afgaat.

  De DualCurtain is ontworpen voor duurzaamheid en is IP55 stof- en waterbestendig, waardoor hij bestand is tegen barre weersomstandigheden. Het apparaat werkt effectief bij temperaturen van -25°C tot 60°C, waardoor het een betrouwbare keuze is voor elk klimaat.

  Samengevat, de AJAX DualCurtain is een hoogwaardige bewegingsdetector voor buiten die geavanceerde functies biedt, zoals dubbele PIR-sensoren, precisiedetectie, anti-masking-functie en sabotagealarm. Het robuuste ontwerp en de geavanceerde technologie maken het een betrouwbare keuze voor het beveiligen van de buitenruimtes van uw woning.

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems DualCurtain Buiten/Binnen Detector
  Ajax SystemsDualCurtain Buiten/Binnen Detector

  DualCurtain beschermt de omgeving...

  DualCurtain beschermt ...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €353,01 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking