Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Installatie & Service afdeling
Showroom in Gorinchem
Gratis verzending vanaf 150,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist

HD Camera bewaking

De perfecte starterskit. Ontvang het alarm overal via een telefoon oproep of een push bericht.

Bekijk producten
Installatie service

Wij komen uw product graag installeren!

Ik wil hulp

Al ruim 20 jaar betrouwbaar advies op maat tegen scherpe prijzen.

Contact ons

Populaire producten

Bezoek onze showroom in

Gorinchem

Naar onze routebeschrijving

Woontips

Soms is alleen een slot op je deur niet voldoende!
Vandaag kom je daar alles over te weten.

Simpel & snel producten bestellen met ons compleet vernieuwde applicatie voor zowel Android als iPhone toestellen!

Alarmsysteem kopen?

U heeft besloten om een alarmsysteem te kopen. Daarvoor bent u bij AlarmsysteemExpert.nl aan het juiste adres. Wij zijn dan ook graag uw beveiligingsspecialist. Alarmsystemen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Laat u daarom goed informeren over welk beveiligingssysteem het beste voor uw woning of bedrijfspand van toepassing is. Alarmsysteemexpert levert al ruim 20 jaar alarmsystemen en deskundig advies. Welk alarmsysteem u nodig heeft is afhankelijk van wat er precies allemaal beveiligd moet worden.

Een alarmsysteem kopen doet u bij AlarmsysteemExpert. Ons assortiment bestaat uit de beste alarmsystemen en HD camerabewaking. In onze webshop bestelt u alleen alarmsystemen waar wij voor de volle 100% achter staan. Bekijk nu het assortiment in de webshop. Komt u er niet uit? AlarmsysteemExpert is elke werkdag bereikbaar voor het beantwoorden van uw vragen.

 

Het assortiment

Het assortiment van AlarmsysteemExpert.nl is heel ruim. Naast alarmsystemen bestaat het aanbod ook uit vele camerasystemen, overige beveiligingsoplossingen en zelfs huishoudelijke artikelen. Graag zetten wij de producten op een rij:

Wilt u voordat u een alarmsysteem koopt het product in werking zien? Dat kan in onze showroom in Gorinchem. Hier bent u elke werkdag welkom van 9.00-17.00 uur voor bezichtiging en het afhalen van goederen. Hier staan diverse beveiligingssystemen live te draaien, zodat u de kwaliteit en het gebruiksgemak direct ervaart.

 

Installatie van een alarmsysteem

Alle alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. Vraag om advies in één van de vestigingen of neem telefonisch contact met ons op. Uiteraard kan een monteur ook bij u thuis komen om het alarmsysteem aan te sluiten. Een erkende installateur kan het beveiligingssysteem correct installeren en zo bent u ervan verzekerd dat de montage in keer goed is gelukt. Doet u de installatie zelf? Laat het systeem altijd nog keuren door een erkend beveiligingsspecialist. Dit is vaak een vereiste van uw inboedelverzekering.

Een alarmsysteem aansluiten kan op verschillende manieren, zoals via internet, een mobiel of via de vaste telefoonlijn. Ook zijn er veel mogelijkheden op het gebied van alarmering. Hoe wilt u het liefst gewaarschuwd worden? Via een app, sms, telefonische oproep, geluidsalarm of toch liever een lichtalarm? Ons deskundige team informeert u graag over al deze opties.

 

All-in pakket

Iedereen kan zijn of haar eigendom beveiligen. Niet alleen de woning of een kantoor, ook een winkelpand, zomerhuis of garage kan worden voorzien van een beveiligingssysteem. Hiervoor leveren wij pakketten op maat. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht voor een samengesteld all-in pakket. Heeft u specifieke wensen? Jarenlange ervaring en vakkundige kennis zorgt ervoor dat wij precies weten wat voor alarmsysteem u het beste kunt kopen. Zo is er voor iedereen een gepast alarmsysteem van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

 

Offerte aanvragen of meer informatie?

U kunt via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen. Een beveiligingsspecialist neemt binnen 24 uur contact met u op om uw aanvraag door te spreken.

Wilt u meer informatie voordat u overgaat tot de aanschaf? Onze beveiligingsexperts zitten voor u klaar. Bel naar +31(0)85 0160316 of stuur een e-mail.

Naast systemen van hoge kwaliteit en professionele installatie is AlarmsysteemExpert ook hét adres voor heldere prijsafspraken. Een alarmsysteem kopen doet u bij AlarmsysteemExpert tegen scherpe prijzen. Dit komt door de manier waarop wij de markt benaderen, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt.

Indien u al weet welk alarmsysteem u wilt kopen, dan kunt u ook direct online een bestelling plaatsen. Neem ook eens een kijkje in de sale. Hier vindt u diverse camerasystemen en andere producten tegen een extra lage prijs.