Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Reolink camera

Voor een optimale beveiliging van elke omgeving is een Reolink camera de beste keuze. Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod camera’s van dit merk. Bewakingscamera’s van Reolink staan bekend om hun uitmuntende beeldkwaliteit. Bovendien beschikken de meeste modellen over geavanceerde mogelijkheden, zoals opnemen op basis van beweging en 3D-DNR technologie waarmee u ook ‘s nachts geen enkel detail mist. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende accessoires bij uw Reolink camera.

Reolink IP camera

Zoekt u een manier om uw huis, kantoor of ander pand op moderne wijze te beveiligen? Dan is een Reolink IP camera daarvoor zeer geschikt. Reolink produceert sinds 2009 bewakingscamera’s voor elke situatie. Dankzij de eenvoudige plug and play installatie is de Reolink IP camera ideaal voor doe-het-zelvers om te installeren. U heeft de keuze uit verschillende soorten Reolink IP camera’s, zoals een:

Reolink camera bewaking

Naast een Reolink camera is voor de bewaking van uw pand vaak nog meer nodig. Daarom vindt u in ons brede assortiment ook meerdere HD IP camerabewaking kits. Dit zijn sets die tot wel 8 camera’s en een geschikte HD recorder bevatten. Bovendien bieden wij ook monitoren, PoE en switches en accessoires als netwerkkabels en camerasteunen. U treft bij AlarmsysteemExpert kortom alles wat u nodig heeft voor uw Reolink camera en complete videobewaking.

Reolink camera kopen

Wanneer u een Reolink camera wilt kopen, is AlarmsysteemExpert de beste plek om dat te doen. Naast het uitgebreide aanbod met alles voor uw bewakingssysteem, kunt u ook altijd rekenen op onze eersteklas service. Zo kunt u ook bij ons terecht voor al uw vragen over installatie en onderhoud. Sterker nog, als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kunnen wij uw bewakingssysteem op professionele wijze aanleggen, zodat het voldoet aan allerlei strenge eisen. Wilt u een Reolink camera kopen, maar deze eerst van dichtbij bekijken? U bent van harte welkom bij onze vestiging in Gorinchem, waar onze medewerkers klaar staan om u met deskundig advies te helpen.