Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

 

Jablotron alarmsystemen: wereldwijd veilig


Jablotron is één van de beste leveranciers op het gebied van alarmsystemen ter wereld. Sinds de oprichting van Jablotron is het bedrijf meerdere keren met innovatieve oplossingen op het gebied van beveiliging gekomen. De alarmsystemen zijn van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en beschikken over tal van opties. Daarom mag Jablotron ook niet ontbreken in het assortiment van AlarmsysteemExpert.

 

Voordelen van een Jablotron alarmsysteem 

De Jablotron is een goed lopend beveiligingssysteem met enorm veel gebruiksgemak. Kiest u voor dit systeem? Dan profiteert u van allerlei voordelen, zoals:

  • eenvoudige bediening
  • multifunctioneel gebruik
  • toegankelijk te bedienen van zowel pc als smartphone
  • keuzevrijheid in beveiliging behoeften
  • tijdloos ontwerp
  • combinatie van draadloos en bekabeling levert besparing op

Welk pand u ook wilt beveiligen, met een professioneel alarmsysteem van Jablotron zijn al uw eigendommen veilig. Dat geeft u een gerust gevoel. 

 

Ons assortiment 

Met een draadloos alarmsysteem van Jablotron weet u zeker dat u goed beveiligd bent tegen inbraak. Wij bieden u twee soorten beveiligingssystemen van dit merk, namelijk de Jablotron 100 en de Jablotron Oasis 80. Voor beide beveiligingssystemen hebben wij ook nog eens een heel ruim aanbod aan accessoires. Bent u op zoek naar een goed, makkelijk te bedienen en draadloos alarmsysteem voor een goede prijs? Kies dan voor Jablotron. Bij ons bent u aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring op het gebied van dit systeem, kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Kijk rustig rond in onze webshop. Heeft u vragen? Ons team met experts staat voor u klaar.  

 

Jablotron 100

Bent u op zoek naar een professioneel alarmsysteem met veel gebruiksgemak? Jablotron 100 staat bekend om zijn revolutionaire bediening. Een groot pluspunt van dit alarmsysteem is dat een woning of bedrijfspand in verschillende zones verdeeld kan worden. Denk hierbij aan de begane grond, de eerste verdieping, tweede verdieping, garage en loods. Elke afzonderlijke ruimte kan worden beveiligd. Qua bediening werkt dit alarmsysteem heel eenvoudig. Dit kan via het codebedienpaneel, maar ook op afstand via de MyJablotron App!

Professionele beveiliging was nog nooit zo gemakkelijk! Ook rapporteert deze uitvoering brand, overvallen andere mogelijk risico’s. Dit is echt een beveiligingsysteem waar u zeker op kunt vertrouwen.

De Jablotron 100 is uitbreidbaar met afstandsbediening en is gemakkelijk in te stellen. Dit systeem is altijd nog in ontwikkeling, wat betekent dat u om de zoveel tijd weer van een nieuwe update wordt voorzien. Zo blijft u altijd goed beveiligd. Wij bieden verschillende keuzes in sets. Welke set wilt u? Per set kunt u heel eenvoudig een offerte aanvragen. 

 

Jablotron Oasis

Het Jablotron Oasis alarmsysteem is een stabiel veiligheidssysteem en helemaal perfect voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Met een beetje technische kennis is dit alarmsysteem prima zelf te monteren. Wanneer er in uw afwezigheid iets gebeurt, zoals een brand of inbraak, dan stuurt de camera van de Jablotron Oasis een foto naar uw mobiele telefoon zodat u meteen ziet wat er aan de hand is.

 

De Oasis 80 is nu heel voordelig geprijsd. Welke set wordt het? Een set zonder communicatie kiezer, een set met spraakbediening of toch een met telefoonbediening?

 

MyJablotron App

Met deze app op uw smartphone ondervindt u veel gemak. U bedient het alarmsysteem, de verwarming, de garagedeur en vele andere apparaten op afstand. Ook is het mogelijk om het logboek uit te lezen. Op deze manier kunt u zien hoe laat het systeem is in- en uitgeschakeld en hoe laat er specifieke meldingen zijn gemaakt. 

 

Uitgebreid beveiligingssysteem

Een Jablotron alarmsysteem is multifunctioneel. Naast het beveiligen van de woning of een bedrijfspand is het systeem ook geschikt voor de volgende handelingen of situaties:

  • bediening van apparaten op afstand
  • beheer van de verwarming
  • inschakeling van apparaten door detectie van beweging
  • detectie van opening of via een afstandsbediening

Beide alarmsystemen zijn draadloos. Maak uw set compleet naar eigen behoefte met producten als codebedienpanelen. losse alarmcentrales, draadloze detectie en magneetcontacten, bedrade detectie, mistgeneratoren of rook- en gasdetectie. Alles is mogelijk met Jablotron beveiliging. Heeft u service of advies nodig? Raadpleeg dan onze supportpagina of neem telefonisch contact op via 085-01600316. Wanneer u wilt, komen onze monteurs het alarmsysteem voor u installeren. Bij het bestellen kunt u dit aangeven.