Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision

Op een innovatieve manier de veiligheid vergroten in en rond uw woning of bedrijf; dat is de missie van Hikvision. Voor elke ruimte en situatie is er een geschikte camera te vinden in het ruime aanbod van AlarmsysteemExpert. U kiest het beste van het beste met de Hikvision Darkfighter camera’s. Deze kunnen - zelfs bij zeer weinig licht - een kleurenbeeld creëren. Wilt u meer weten over de Hikvision videobewaking? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met uitgebreid advies!

Hikvision camera

Als u op zoek bent naar een Hikvision camera voor de bewaking van uw bedrijf of woning, zit u goed met het ruime aanbod van AlarmsysteemExpert. U vindt bij ons onder andere:

  • Eyeball camera’s
  • Dome camera’s
  • Bullet camera’s
  • PTZ camera’s
  • 360 graden camera's
  • Cube camera’s
  • Wifi camera’s

De camera’s voorzien u van HD kwaliteit beelden die worden opgeslagen in een HD recorder of computer. U profiteert van verschillende mogelijkheden met een Hikvision camera, zoals infrarood en de zoomfunctie. De eerste optie is handig om ook beelden in het donker op te nemen. In het filmpje hieronder ziet u hoe u verschillende soorten camera’s bij uw bedrijf zou kunnen inzetten:

Hikvision assortiment

Bij AlarmsysteemExpert vindt u een zeer uitgebreid Hikvision assortiment. Daardoor kan het lastig zijn om een keuze te maken; welke camera’s passen het beste bij uw bedrijf, woning of situatie? Om antwoord te krijgen op die vraag, kunt u contact opnemen met onze medewerkers, maar ook langskomen in onze showroom te Gorinchem. Daar bekijkt u niet alleen de verschillende camera’s uit het Hikvision assortiment, maar kunt u ook zien hoe ze werken. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw videobewaking!

Hikvision IP camera

U profiteert van innovatieve functies met de Hikvision IP camera. Zo is deze in staat om gezichten te herkennen en een indringer te detecteren. Ook kan de camera een bepaalde lijn nemen en het registreren als deze wordt overgestoken. Elke camera heeft weer eigen voordelen; zo kan de PTZ camera draaien en de 360 graden camera een hele grote hoek filmen. Welke Hikvision IP camera het beste voor u is, hangt af van de situatie. Met de ruim 20 jaar ervaring in beveiliging die de medewerkers van AlarmsysteemExpert hebben, zit u bij ons altijd goed voor advies!

Hikvision van AlarmsysteemExpert

U beveiligt uw woning of bedrijf optimaal met de videobewaking van Hikvision van AlarmsysteemExpert. Maak uw keuze uit onder andere camerabewaking kits, camera’s, recorders en monitoren. Als u wilt, kunt u het systeem laten installeren door onze monteurs. Omdat we een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zijn, weet u zeker dat de installatie veilig en professioneel gebeurt én voldoet aan de eisen van uw verzekering. Wilt u de videobewaking van Hikvision van AlarmsysteemExpert kopen? We zorgen voor een snelle levering van uw order!