Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

IP camera

U weet wat er speelt rondom uw woning of bedrijf als u een IP-camera laat installeren. Bij AlarmsysteemExpert vindt u verschillende camera’s van diverse vooraanstaande merken, zoals Hikvision en Dahua. De camera’s geven u scherpe beelden, zowel overdag als 's nachts. Bovendien zijn de camera’s voorzien van een bescherming en daarmee bestand tegen vandalisme. Wilt u meer informatie over een IP-camera? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wat is een IP camera?

Vraagt u zich af: wat is een IP-camera? Dit zijn bewakingcamera’s die gebruikmaken van het Internet-Protocol; ze streamen video en audio rechtstreeks via internet. Zo kunt u de beelden overal live bekijken op bijvoorbeeld uw pc, tablet en smartphone. In het systeem worden bewegingen geregistreerd, zodat u ze eenvoudig op kunt zoeken. Heeft u verder nog vragen over wat een IP-camera is? Bij AlarmsysteemExpert staan we voor u klaar met uitgebreid advies.

Welke IP-camera?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke IP-camera goed aansluit bij uw woning of bedrijf en de bedoelde toepassing. Daarom is het fijn dat we bij AlarmsysteemExpert meer dan 20 jaar ervaring hebben met beveiligingssystemen. U kunt onze uitgebreide productbeschrijving lezen voor meer informatie. Of neem telefonisch contact op of chat met een medewerker op onze website voor vragen. Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom in Gorinchem, waar u de verschillende camera’s en hun werking kunt bekijken. Zo weet u snel welke IP-camera het beste voor u is!

IP-camera buiten

Bij AlarmsysteemExpert kunt u uw IP-camera binnen of buiten laten installeren door onze professionele monteurs. Bij ons vindt u een IP-camera voor binnen of buiten van deze merken:

IP camera wifi

Geniet van het gemak van een IP-camera met wifi. Deze is draadloos verbonden met uw netwerk, waardoor u video en audio eenvoudig kunt bekijken en beluisteren op uw smartphone, tablet of laptop. Met de camera’s zelf heeft u ook verschillende mogelijkheden, zoals diverse soorten lenzen en slimme camera’s die beweging en warmte registreren. U heeft bovendien de keuze voor een IP-camera wifi set op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

IP camera kopen

Wilt u graag een IP-camera kopen bij AlarmsysteemExpert? Vraag dan online uw offerte aan en onze beveiligingsspecialist zal snel contact met u opnemen. U vindt bij ons alleen hoogwaardige camera’s van goede dealers die lang meegaan. Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw camerasysteem? U profiteert bij AlarmsysteemExpert één maand na aankoop eenmalig van gratis support, waarbij we kijken naar de basisinstellingen. Een IP-camera of alarmsysteem kopen doet u daarom bij ons!

Wilt u een offerte op maat? Vraag deze dan aan! Eén van onze beveiligingsspecialisten neemt binnen 24 uur contact met u op om de offerte door te spreken. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Voor spoed offertes belt u dan met ons op:  +31 (0)85-0160316