Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

IP camera

U weet wat er speelt rondom uw woning of bedrijf als u een IP-camera laat installeren. Bij AlarmsysteemExpert vindt u verschillende camera’s van diverse vooraanstaande merken, zoals Hikvision en Dahua. De camera’s geven u scherpe beelden, zowel overdag als 's nachts. Bovendien zijn de camera’s voorzien van een bescherming en daarmee bestand tegen vandalisme. Wilt u meer informatie over een IP-camera? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

Wat is een IP camera?

Vraagt u zich af: wat is een IP-camera? Dit zijn bewakingcamera’s die gebruikmaken van het Internet-Protocol; ze streamen video en audio rechtstreeks via internet. Zo kunt u de beelden overal live bekijken op bijvoorbeeld uw pc, tablet en smartphone. In het systeem worden bewegingen geregistreerd, zodat u ze eenvoudig op kunt zoeken. Heeft u verder nog vragen over wat een IP-camera is? Bij AlarmsysteemExpert staan we voor u klaar met uitgebreid advies.

Welke IP-camera?

Het kan lastig zijn om te bepalen welke IP-camera goed aansluit bij uw woning of bedrijf en de bedoelde toepassing. Daarom is het fijn dat we bij AlarmsysteemExpert meer dan 20 jaar ervaring hebben met beveiligingssystemen. U kunt onze uitgebreide productbeschrijving lezen voor meer informatie. Of neem telefonisch contact op of chat met een medewerker op onze website voor vragen. Bovendien bent u van harte welkom in onze showroom in Gorinchem, waar u de verschillende camera’s en hun werking kunt bekijken. Zo weet u snel welke IP-camera het beste voor u is!

IP-camera buiten

Logo VEB

Bij AlarmsysteemExpert kunt u uw IP-camera binnen of buiten laten installeren door onze professionele monteurs. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, waardoor u verzekerd bent van een veilige installatie en een systeem dat voldoet aan alle eisen en kwaliteitsnormen. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van uw woning en bedrijf, maar ook op het gebied van verzekeringen. Bij ons vindt u een IP-camera voor binnen of buiten van deze merken:

IP camera wifi

Geniet van het gemak van een IP-camera met wifi. Deze is draadloos verbonden met uw netwerk, waardoor u video en audio eenvoudig kunt bekijken en beluisteren op uw smartphone, tablet of laptop. Met de camera’s zelf heeft u ook verschillende mogelijkheden, zoals diverse soorten lenzen en slimme camera’s die beweging en warmte registreren. U heeft bovendien de keuze voor een IP-camera wifi set op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

IP camera kopen

Wilt u graag een IP-camera kopen bij AlarmsysteemExpert? Vraag dan online uw offerte aan en onze beveiligingsspecialist zal snel contact met u opnemen. U vindt bij ons alleen hoogwaardige camera’s van goede dealers die lang meegaan. Heeft u hulp nodig bij het configureren van uw camerasysteem? U profiteert bij AlarmsysteemExpert één maand na aankoop eenmalig van gratis support, waarbij we kijken naar de basisinstellingen. Een IP-camera of alarmsysteem kopen doet u daarom bij ons!

Wilt u een offerte op maat? Vraag deze dan aan! Eén van onze beveiligingsspecialisten neemt binnen 24 uur contact met u op om de offerte door te spreken. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Voor spoed offertes belt u dan met ons op:  +31 (0)85-0160316