Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision ColorVu

Bent u op zoek naar een camera die heldere en scherpe kleurenbeelden kan leveren? Ook in het donker? Dan is de Hikvision ColorVu serie de keuze voor u! De grote diafragma’s en geavanceerde sensoren zorgen samen voor duidelijke en waardevolle beelden, hoe weinig licht er ook mag zijn. Door de Wide Dynamic Range (WDR)- technologie is er een helder en kleurrijk beeld in vrijwel alle omstandigheden. Zo heeft u met de Hikvision ColorVu altijd duidelijke beelden van de situatie, ook ‘s nachts!

Hikvision ColorVu camera

Voor een HD camerabewaking systeem is de Hikvision ColorVu camera een goede toevoeging. Deze serie is te verkrijgen als eyeball camera en als bullet camera. De camera’s uit deze series zijn HD IP-camera’s, waardoor het ook mogelijk is om live beelden te bekijken. Als u voor deze camera kiest profiteert u van verschillende voordelen. Zoals eerder genoemd heeft u met de Hikvision ColorVu camera haarscherpe en kleurrijke beelden. Daarnaast heeft deze bewakingscamera ook gezichtsherkenning en maar liefst vier gedragsanalyses.

Hikvision ColorVu kopen

Wilt u een Hikvision ColorVu kopen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert bij het juiste adres! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en kunnen zelfs de installatie voor u uitvoeren. Dit houdt in dat wij écht kwaliteit leveren. Wilt u eerst wat vragen stellen, voordat u de Hikvision ColorVu gaat kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kom langs bij onze showroom in Gorinchem!