Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Geheime camera

Wilt u beelden opnemen zonder dat een ander dat direct doorheeft? Een geheime camera is dan de beste oplossing! In ons assortiment vindt u verschillende modellen, waaronder enkele die eruitzien als alledaagse voorwerpen, zoals een rookmelder of bewegingsmelder. De klassieke ‘pinhole’ camera kunt u goed gebruiken om op slimme plekken te verstoppen. Wanneer u de camera’s eerst van dichtbij wilt zien, bent u van harte welkom in onze showroom in Gorinchem.

Geheime camera plaatsen

De positie is natuurlijk zeer belangrijk wanneer u een geheime camera gaat plaatsen. U wilt uiteraard zoveel mogelijk informatie uit het beeldmateriaal halen, zonder dat de camera zelf opvalt. Het is echter belangrijk om te weten dat u een geheime camera niet mag plaatsen zonder aan te geven dat er sprake is van (verborgen) camerabewaking. Dit betekent dat u in werksituaties, bijvoorbeeld om fraude te voorkomen, werknemers op de hoogte dient te stellen. Zij moeten akkoord gaan, bijvoorbeeld bij het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. Een verborgen camera mag bovendien alleen als laatste middel worden ingezet. In openbare ruimtes, zoals een winkel, kunt u onder meer stickers gebruiken om duidelijk aan te geven dat er camerabewaking is.

Ook in uw eigen huis bent u aan privacywetgeving gebonden. Vermoedt u dat uw kind niet goed wordt behandeld door de oppas? Dan kan een verborgen camera u aan bewijsmateriaal helpen. Wilt u met een verborgen camera bijvoorbeeld uw partner in de gaten houden? Dan kunt u hier echter een celstraf of geldboete voor krijgen! Let dus goed op de wet- en regelgeving voor u een geheime camera inzet. Voor deskundig advies kunt u altijd bij onze klantenservice terecht.

Geheime camera kopen

Wanneer u een eersteklas geheime camera wilt kopen, bent u bij Alarmsysteemexpert aan het juiste adres. Naast de geheime camera’s die op een vaste plek plaatst hebben wij ook meerdere compacte geheime camera’s die u bij u kunt dragen, verborgen in bijvoorbeeld een horloge of zonnebril. Wat voor type geheime camera u ook wilt kopen, bij AlarmsysteemExpert vindt u camera’s van de beste kwaliteit!