Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Hikvision

Hikvision IP camera

Wilt u altijd en overal op de hoogte kunnen zijn van wat er in en om uw huis of bedrijfspand gebeurt? Dan is een Hikvision IP camera van AlarmsysteemExpert uw steun en toeverlaat! Onze IP camera´s van dit gerenommeerde merk stelt u in staat om waar en wanneer u ook wilt de beelden die hiermee worden vastgelegd op te vragen. IP staat dan ook voor ‘internet protocol’. Zowel voor binnen als voor aan de buitenkant van uw erf vindt u de beste Hikvision IP camera bij ons!

Hikvision IP camera set

Slechts één elektronisch oog om uw kantoor of woning mee in de gaten te houden is vaak niet voldoende. U wilt toch iedere toegang tot uw gebouw kunnen bewaken? Dan komt een Hikvision IP camera set ontzettend goed van pas. Hoe scherp moet uw beeld zijn? Bij AlarmsysteemExpert kunt u namelijk kiezen voor een Hikvision IP camera set met een resolutie van tussen de 2 en 8(!) megapixels! Hieronder vindt u een video met een voorbeeld van de kwaliteit die zes megapixels u bieden. Dankzij een uitgebreide Hikvision IP camera set ontgaat niets u meer!

Hikvision IP camera wifi

U doet er verstandig aan om uw alarmsysteem - waaronder uw Hikvision IP camera modellen - via wifi met elkaar te verbinden. Zo heeft u altijd en overal zicht op uw zaak! Bovendien heeft u geen last meer van een gebrekkige kabellengte die u parten speelt. Valt het signaal af en toe weg? Dan bevelen wij u aan om met een powerline adapter de verbinding van uw verschillende Hikvision IP camera wifi onderdelen te versterken. Ook deze bestelt u bij AlarmsysteemExpert!

Hikvision IP camera kopen

Voor een aantrekkelijke prijs kunt u bij ons uw Hikvision IP camera kopen. Ook de populaire Hikvision Turbo camerabewaking met haarscherp beeld is bij ons verkrijgbaar! Er is gewoonweg geen betere manier om analoge camera’s en digitale recorders met elkaar te verbinden. Ook de bekabeling hoeft niet vervangen te worden! Bent u klaar voor de overstap naar de toekomst? Dan is een Hikvision IP camera kopen bij de professionals van AlarmsysteemExpert de logische eerste stap.