Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Slimme deurbel

Wilt u uw huis goed beveiligd hebben? Dan is een slimme deurbel uiterst geschikt. Waar u ook bent, u bent altijd op de hoogte van de situatie. Dankzij bewegingsdetectie, krijgt u zelfs een melding op uw smartphone als iemand uw voordeur nadert. De opnames worden opgeslagen op een micro SD-kaart, zo hoeft u niet altijd meteen op te nemen. Of u nu thuis bent of een tijdje weg, de slimme deurbel weet altijd wie en wanneer er iemand voor de deur staat!

Slimme deurbel met camera

Wilt u nog meer dan simpele detectie? Dan is het ideaal om een slimme deurbel met camera te kiezen. Hiermee kunt u ook zien wie er voor de deur staat. Via een intercom toegangssysteem staat u in contact met de persoon die aan de deur staat. Zo laat u een bezorger gemakkelijk weten waar hij of zij het pakket het beste neer kan leggen als u niet thuis bent. U kunt het zelfs nog uitbreiden met een toegangscontrole systeem. Zo kunt u toegang beperken door bijvoorbeeld een vingerprint scanner te gebruiken. Heeft u meer vragen over de slimme deurbel met camera? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Hikvision deurbel

AlarmsysteemExpert heeft in het assortiment vele soorten merken, waaronder Hikvision. Met een deurbel van dit kwaliteitsmerk kunt u alle kanten op. Via de bijbehorende app kunt u zelf instellen welk gedeelte van bijvoorbeeld de oprit u wilt laten filmen. De beelden die opgenomen worden zijn glashelder. U heeft ook nog een keuze uit meerdere aangename beltonen. En als u niet gestoord wilt worden, kan het geluid altijd gedempt worden. De slimme functies van de Hikvision deurbel zorgen ervoor dat uw voordeur meer beveiligd is.

Slimme deurbel installeren

Wilt u een slimme deurbel laten installeren, dan kunt u terecht bij AlarmsysteemExpert! Weet u niet precies wat voor deurbel u wilt hebben? Dan kunt u altijd om advies vragen of langskomen bij onze showroom in Gorinchem. Onze gespecialiseerde monteurs kunnen de installatie gedeeltelijk of geheel doen. Gedeeltelijk houdt in dat u zelf de eventuele bekabeling aanlegt. Of u nou een slimme deurbel laat installeren of dat u het zelf doet, u kunt altijd terecht bij AlarmsysteemExpert!