Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Netwerk Video Recorders (NVR)

Wanneer u de beelden van uw bewakingscamera’s later wilt kunnen bekijken, is het belangrijk dat deze goed worden opgeslagen. Een Hikvision recorder is dan een uitstekende keuze. Bij AlarmsysteemExpert vindt u verschillende soorten recorders van dit topmerk, zodat er voor iedere situatie een perfecte oplossing beschikbaar is. Zeker wanneer uw bewakingssysteem uit meerdere camera’s bestaat, is een Hikvision recorder een verstandige uitbreiding.

Hikvision Netwerk Video Recorders (NVR)

De input vanaf uw Hikvision IP camera naar de recorder verloopt via een netwerk. Dit type recorders wordt daarom ook wel ‘Network Video Recorders’ (NVR) genoemd. Bij de juiste keuze voor een NVR dient u rekening te houden met onder meer het aantal camera’s dat u aan wilt sluiten en de opslagcapaciteit. Hoe groter de opslagcapaciteit, hoe langer u de beelden kunt bewaren. Wanneer uw systeem een combinatie is van analoge en Hikvision IP camera’s is een hybride recorder een ideale oplossing. Een meer geavanceerde optie zijn de AcuSense recorders, die dankzij een speciaal algoritme in staat zijn voertuigen en personen te herkennen.

 

Hikvision Netwerk Video Recorders (NVR) met PoE

Een belangrijk aandachtspunt bij de keuze van uw Hikvision recorder is ‘PoE’. Wanneer een recorder geschikt is voor PoE betekent dit dat de stroomvoorziening via netwerkkabels verloopt. PoE staat namelijk voor ‘Power over Ethernet’. U kunt bij AlarmsysteemExpert kiezen uit HD recorders zonder PoE of HD recorders met PoE. Het voordeel van een Hikvision recorder met PoE in vergelijking met bijvoorbeeld een draadloos netwerk is de directe verbinding. Dit betekent een betere betrouwbaarheid en meestal ook een hogere kwaliteit van de beelden.

Hikvision Netwerk Video Recorders (NVR) gebruiksaanwijzing

Over het algemeen is een recorder eenvoudig aan te sluiten. Op onze website vind u bij de meeste Hikvision recorder modellen een gebruiksaanwijzing en quickstart guide. Wilt u, bijvoorbeeld in verband met verzekering, zeker zijn van een correcte aanleg van het systeem? Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kunt u dan vertrouwen op AlarmsysteemExpert voor een vakkundige installatie en onderhoud van uw Hikvision IP camerabewaking systeem. Voor een prijsopgave kunt bij ons u heel snel en makkelijk online een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.