Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Schrikverlichting

Ze staan er mooi gekleurd op, die potentiële inbrekers. Tenminste, zolang u onze schrikverlichting gebruikt, in combinatie met een IP camera die iedere beweging met de hoogste resolutie opneemt! AlarmsysteemExpert biedt u de beste modellen voor de scherpste prijs. Wanneer u weet dat uw woning of onderneming een gewild doelwit is, kan uw alarmsysteem niet uitgebreid genoeg zijn. Topkwaliteit schrikverlichting is dan ook een onmisbare toevoeging om er zeker van te zijn dat ongenode bezoekers zich wel twee keer bedenken!

Schrikverlichitng

Schrikverlichting LED

Trakteer iedereen die ‘s nachts niets op uw terrein te zoeken heeft op een onaangename schok door schrikverlichting met LED lampen te installeren! De smart home producten van dit type zijn heel eenvoudig in onderhoud. Zeker aangezien de Lithium batterijen die de apparaten van stroom voorzien overdag door de zon worden opgeladen. Zo kunt u ‘s avonds en ‘s nachts feilloos rekenen op de beveiliging die schrikverlichting met LED lampen u te bieden heeft!

Schrikverlichting met sensor

Uiteraard gaan buitenlampen best snel leeg wanneer ze constant branden. Gelukkig is de AlarmsysteemExpert schrikverlichting met een sensor uitgerust. Zo wordt het systeem enkel geactiveerd zodra er beweging wordt waargenomen! Dat draagt ook nog eens bij aan het idee dat een inbreker zich betrapt voelt. Combineer uw aanschaf met andere handige beveiligingsmiddelen voor andere situatie. Kijk daarom gerust bij onze track and trace systemen waarmee u personen en voertuigen kunt volgen. Ook koolmonoxidemelders, die dit reukloze gas detecteren, zijn bij ons verkrijgbaar. Bestel deze samen met uw schrikverlichting met sensor om op iedere situatie voorbereid te zijn!