Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Met de AX PRO introduceert Hikvision een draadloos inbraakdetectie en Videobewakingssysteem voor woningen en bedrijven.

AXpro speerpunten:
Huisdiervriendelijk
Draadloze detectors tot 2000 meter
Geen maandelijkse abonnements- kosten
Geen onderhoudscontract
Volledige bediening met je smartphone
Wereldwijd meldingen ontvangen op je smartphone
Gratis updates

Meerdere draadloze detectie mogelijkheden:

Het assortiment bevat een verscheidenheid aan detectoren en sensoren voor elke instelling, zoals een combinatie van PIR camera en raamcontact,maar ook veiligheids detectoren en deurcontacten.
De draadloze PIR camera levert een bereik van 12 meter en heeft infrarood led verlichting voor nachtzicht.
Een interne geheugenbuffer voor snapshots en een draadloos protocol bereik van 800 meter.
Met de AX pro introduceert Hikvision eveneens een relais module en een wandschakelaar zodat elke gewenste automatiseringsoptie aan het systeem kan worden toegevoegd. met directe aansturing via de keyfob wireless led keypass en Hik-connect besturing en de mogelijkheid om automatisering's schemas's te configureren, zij de mogelijkheden eindeloos.

 

Hikvision heeft onlangs het AX PRO draadloze beveiligingssysteem gelanceerd, ervaar de integratie tussen alarm en video als nooit tevoren.

Hikvision's AX PRO is een eersteklas draadloos inbraak- en videosysteem voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. De AX PRO bestaat uit een paneel hub en een breed scala aan detectoren en randapparatuur en is revolutionair in zowel de technologie als het ontwerp. De AX PRO bevat een veelheid aan indrukwekkende functies, waaronder Tri-X draadloze technologie, IVaaS (Intruder Verification as a Service), app compatibiliteit en een strak design. 

De AX PRO is gemaakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, beschikt over 96 draadloze aansluitbaren componenten en heeft een draadloos bereik tot 2 km, waardoor het systeem volledig aanpasbaar en configureerbaar is voor elke installatie-uitdaging.

Meerdere draadloze detectiemogelijkheden
Het assortiment omvat een verscheidenheid aan detectoren en sensoren voor elke instelling, zoals een combinatie van verschillende technologieën als PIR, glasbreuk en DUAL, maar ook rookdetectoren en detectoren voor persoonlijke bescherming. Wat de behoefte ook is, er is een draadloze detectie mogelijkheid. Dit omvat ook de draadloze PIR-Camera detector. Deze levert betrouwbare detectie met een bereik van 12 meter. De ingebouwde camera is voorzien van infrarood LED-verlichting voor nachtzicht, een interne geheugenbuffer voor snapshots en een draadloos protocol bereik van 800 meter.

Integratie voor volledige automatiseringsfuncties
Met de AX PRO introduceert Hikvision eveneens de relais module en de wandschakelaar, zodat elke gewenste automatiseringsoptie aan het systeem kan worden toegevoegd. Door de mogelijkheden verder uit te breiden dan alleen beveiliging, hebben installaties nu meer flexibiliteit om het systeem te leveren dat aan de wensen van de klant voldoet. Met directe aansturing via de Keyfob, Wireless LED Keypad en Hik-Connect besturing, en de mogelijkheid om automatiseringsschema's te configureren, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Compatibiliteit met app
De AX PRO is volledig compatibel met Hik-Connect. Hierdoor kan het systeem volledige installatie configuratie, spraak- en video clipmeldingen en volledige sensor- en systeem gezondheid monitoring op elk gewenst moment leveren.