Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua dome camera

Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor de beste bewakingscamera’s van de toonaangevende fabrikant Dahua. Met een dome camera van dit topmerk heeft u zo een vandaalbestendige bewaking opgezet. U heeft namelijk slechts een netwerkkabel nodig om de IP camera’s van Dahua aan te sluiten. Elke dome camera van dit merk is namelijk uitgerust met PoE-techniek (Power over Ethernet), wat betekent dat u geen aparte stroomkabel nodig heeft. Bestel uw bewakingscamera’s van Dahua bij Alarmsysteemexpert, al ruim 20 jaar dé beveiligingsexpert!

Dahua Starlight dome camera

Voor de beste beeldkwaliteit bij dag én nacht heeft u een Dahua Starlight dome HD IP camera nodig. Deze geavanceerde technologie produceert, ook wanneer er weinig licht is, kraakheldere beelden. Een Dahua Starlight dome camera zorgt in zelfs de donkerste omstandigheden voor een nauwkeurig beeld met een breed contrast, waardoor kleuren zelfs in de nacht goed weergegeven kunnen worden. Wilt u meer weten over deze technologie? Kom dan langs bij onze showroom in Gorinchem. Onze medewerkers laten u graag zien wat ons brede assortiment voor uw bewaking kan betekenen.

Dahua dome camera 4K

Wanneer u bewakingsbeelden wilt maken met een hoge resolutie is een Dahua dome camera 8 Megapixel 4K de beste keuze. Deze produceert beelden met een resolutie van 3840x2160 bij 15 fps en 2688x1520 bij 25 of 30 fps. Met de verbeterde H.265 compressie nemen deze beelden, ondanks de zeer hoge kwaliteit, weinig opslagruimte in gebruik. Een Dahua dome camera met 4K is het neusje van de zalm wat betreft bewakingscamera’s. In de meeste situaties zullen ook beelden met een lagere resolutie ruim voldoende zijn. Wij hebben Dahua dome camera’s van 2 megapixel en 4 megapixel. Heeft u advies nodig om de juiste resolutie te kiezen voor uw HD camerabewaking? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken!

Dahua dome camera installeren

Het is in principe niet moeilijk om zelf een Dahua dome camera te installeren. Wilt u echter zeker weten dat uw Dahua IP camerabewaking naar behoren is aangelegd? Vertrouw dan op de professionele monteurs van AlarmsysteemExpert. Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kunnen wij uw Dahua dome camera namelijk professioneel installeren. Met installatie en onderhoud door onze monteurs voldoet uw systeem bovendien aan de strenge eisen van verzekeringsmaatschappijen!