Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Ajax alarmsysteem

U beschermt uw woning of bedrijf optimaal tegen inbraak, overstroming en brand met een hoogwaardig Ajax alarmsysteem. Het systeem heeft vele voordelen; het is draadloos, staat in verbinding met uw smartphone én het ziet er goed uit. Er zijn verschillende sensoren voor bewegingsdetectie maar ook rookmelders en sirenes. Het Ajax alarmsysteem is zeer vergevorderd en kan bijvoorbeeld het verschil uitmaken tussen personen en huisdieren.

Een alarmsysteem van het merk Ajax kan op de meldkamer worden aangesloten, maar kan ook direct doormelden naar een mobiel zonder abonnement. De levensduur van de back-upbatterij is maximaal 10 uur. Het merk Ajax gebruikt alleen de best beschikbare componenten die zijn ingepakt in een fijn vormgegeven behuizing. Gecombineerd met hun gepatenteerde technologieën stelt dit Ajax in staat ongeëvenaarde kwaliteit van prestaties en beveiliging te bieden.

Ajax alarmsysteem kit

Bij AlarmsysteemExpert heeft u de keuze uit een Ajax alarmsysteem kit in zwart of wit. Het systeem is eenvoudig te installeren en bedienen. De verschillende componenten van het alarmsysteem werken op batterijen, deze gaan maar liefst zeven jaar mee. Alle sensoren, rookmelders en sirenes zijn verbonden aan een Ajax hub centrale. Deze werkt met maximaal 100 apparaten. Heeft u vragen over de Ajax alarmsysteem kit? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met deskundig advies.

Ajax alarmsysteem kopen

Bij AlarmsysteemExpert kunt u eenvoudig online uw Ajax alarmsysteem kopen. U vindt bij ons handige kits maar u kunt ook losse sensoren, rookmelders en sirenes aanschaffen. Wilt u het alarmsysteem eerst bekijken voordat u overgaat tot de aankoop? Kom dan langs in onze showroom in Gorinchem. Hier wordt ook de werking van het systeem gedemonstreerd. Met het advies van onze professionals weet u zeker dat u het juiste Ajax alarmsysteem zult kopen!

Ajax alarmsysteem van AlarmsysteemExpert

Zoals eerder genoemd is het Ajax alarmsysteem van AlarmsysteemExpert eenvoudig te installeren. Wilt u de installatie echter overlaten aan onze vakkundige monteurs? Dat kan! Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Daarom koopt u een Ajax alarmsysteem van AlarmsysteemExpert!

Download de APP hier:
AJAX App Android
AJAX App Apple