Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Ajax Systems kit

U beveiligt uw woning eenvoudig tegen inbraak met een Ajax Systems kit. De grote Ajax uit de Griekse mythologie was een man van weinig woorden maar ongekende moed. Dit geldt ook voor de Ajax beveiligingssystemen die haast onmerkbaar hun werk doen en alleen een alarmsignaal afgeven wanneer dat nodig is! Een Ajax Systems kit bestaat uit de onder andere volgende componenten:

  • Het brein van het alarmsysteem: de Ajax hub
  • Afstandsbediening
  • Bewegingsmelder
  • Openingsdetector van deuren en ramen
  • Binnensirene
  • 4 megapixel dome camera

Elke Ajax Systems kit wordt standaard geleverd met hub, afstandsbediening en binnensirene. Het aantal bewegingsmelders, detectoren en camera’s verschilt per set, geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Ajax Systems kit draadloos

Doordat de diverse onderdelen van de Ajax systems kit draadloos met elkaar in verbinding staan, is de installatie eenvoudig. Zo hoeft u geen extra kabelgoten en dergelijke aan te leggen. Het Ajax alarmsysteem heeft een modulaire opbouw. Als u begint met weinig componenten, kunt u deze later altijd nog aanvullen. Mogelijkheden waarover u beschikt zijn onder andere het plaatsen van een brand- of overstromingsalarm. De bewegingsmelders, detectoren en camera’s worden geleverd in een neutrale witte of zwarte kleur. Daardoor sluit de draadloze Ajax Systems kit altijd aan bij uw interieur.

Ajax Systems kit met camera

Wilt u een compleet overzicht van wat er in en rond uw huis gebeurt? Een Ajax Systems kit met camera is dan een aanrader. Dankzij de zeer lichtgevoelige lens van de camera beschikt u zelfs in het donker over een helder kleurenbeeld. Het alarmsysteem is zeer eenvoudig te bedienen en te configureren met uw smartphone, waarvoor een zelflerende interface is ontwikkeld. Wilt u de Ajax System kit met een camera voor binnen én buiten bestellen? Geen probleem! U kunt namelijk meerdere camera’s op het systeem aansluiten. Bestel eenvoudig alles wat u nodig heeft online bij AlarmsysteemExpert. Als een van de weinige bedrijven in de sector zijn wij volledig VEB gecertificeerd. Bestel eenvoudig, vraag online een offerte aan of neem contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar met een uitgebreide service en advies op maat!

VEB