Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua zwarte camera

Bewakingscamera’s in een witte behuizing vallen over het algemeen snel op, wat in sommige situaties een nadeel kan zijn. Een Dahua zwarte camera kan dan een oplossing zijn. Met een IP67 classificatie weet u bovendien dat deze camera’s bestand zijn tegen het Nederlandse weer. Dankzij de geavanceerde Starlight technologie produceert een Dahua zwarte camera in zowel lichte als donkere omgevingen heldere en scherpe beelden. Voor de beste bewakingscamera’s bent u altijd aan het juiste adres bij AlarmsysteemExpert!

Dahua zwarte camera installeren

U kunt de Dahua zwarte camera zelf installeren, of de deskundige hulp van AlarmsysteemExpert inschakelen. Wij kunnen de volledige installatie en onderhoud van u overnemen, of slechts een deel van de installatie doen. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, wat betekent dat onze monteurs uw bewakingssysteem aanleggen volgens de strengste eisen. Voor een compleet systeem heeft u bijvoorbeeld ook netwerkkabels en HD recorders nodig. Wanneer u deze en andere camera’s naast uw Dahua zwarte camera wilt laten installeren, kunt u daarvoor dus rekenen op AlarmsysteemExpert.

Dahua zwarte camera kopen

Wanneer u een Dahua zwarte camera wilt kopen, doet u dat snel en eenvoudig bij AlarmsysteemExpert. U kunt direct online bestellen, een offerte aanvragen of langskomen in onze showroom in Gorinchem. In onze showroom staan een breed assortiment camera’s voor u klaar om van dichtbij te bekijken. Onze medewerkers in de winkel geven u dan graag advies over alle apparatuur. Ook wanneer u meer dan alleen een Dahua zwarte camera wilt kopen, kunt u bij ons terecht. Wij hebben verschillende geavanceerde HD IP camera’s voor u beschikbaar, zoals de Artificial Intelligence camera’s en camera’s met microfoon van Dahua. AlarmsysteemExpert, al meer dan 20 jaar dé expert voor uw beveiliging!