Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Alle producten van Dahua

Dahua is een van de grootste leveranciers ter wereld op het gebied van video surveillance producten. Het bedrijf is gespecailiseerd in videobewaking technology, alsmede het ontwerpen en vervaardigen van CCTV en videobewakingsproducten. De product lijn varieerd van camera's en DVR's tot videomanagement software.

Wij verkopen en installeren Dahua al jaren, en is bij onze klanten een zeer gewilt product vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Op alle Dahua producten die u bij ons koopt of laat installeren krijgt u volledige garantie en support. Omdat deze steeds meer te maken heeft met netwerk instellingen/poort forwarding routers of het afstellen van de camera's. Een van onze monteurs kan u volledige project ondersteuning bieden of via Teamviewer op afstand helpen (tijdelijk inloggen in uw pc en het camerasysteem)

De vraag naar ip producten wordt steeds hoger, vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om analoge CCTV producten niet meer op de website te plaatsen. Wij leveren uitsluitend HD camerasystemen. De vervanger voor analoge CCTV is HDCVI. Hieronder een selectie van onze producten. Of ga snel naar:

Dahua IP camerabewaking