Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Zwarte camera

Er zijn meerdere soorten camera’s, waaronder ook de zwarte camera. Een bewakingscamera legt niet alleen beelden vast, het werkt ook afschrikkend als mensen de camera al zien. U kunt zwarte camera’s in verschillende modellen krijgen. Zo kunt u kiezen uit dome camera’s, bullet camera’s en eyeball camera’s in het zwart. Elke zwarte camera van Hikvision is een HD IP camera. Dit houdt in dat u profiteert van hoge kwaliteit en live kunt meekijken. Een ideale aanvulling voor uw HD camerabewaking!

Zwarte dome camera

Tegen vandalisme is een zwarte dome camera ideaal. Door hun kleur en vorm zijn ze namelijk minder opvallend. Ook zijn dome camera’s robuust door de slagvaste aluminium behuizing. Enkele modellen zijn ook voorzien van de DarkFighter technologie. Hiermee kunt u zelfs in het donker een profiteren van haarscherpe beelden. Wilt u ook beelden van veraf? Dan kunt u ook kiezen voor een zwarte bullet camera met motorzoomlens. Hiermee kunt u gemakkelijk in- en uitzoomen. Weet u niet of een zwarte dome camera of een zwarte bullet camera bij uw situatie past? Neem gerust contact op met onze experts!

Zwarte camera kopen

Als u een zwarte camera wilt kopen, bent u aan het juiste adres bij AlarmsysteemExpert! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met alarmsystemen en beveiligingscamera’s. Heeft u onvoldoende tijd of kennis van bewakingscamera's? Dan kunt u onze vakkundige monteurs inschakelen. Zij zullen met plezier uw camera’s installeren en onderhouden! Wilt u een zwarte camera kopen van hoge kwaliteit? Dan zit u goed met een zwarte camera van Hikvision!