Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Reolink PTZ camera

Om uw omgeving scherp in de gaten te houden is een Reolink PTZ camera onmisbaar. Deze geavanceerde bewakingscamera levert een hoge beeldkwaliteit en is bovendien zeer wendbaar. Hierdoor wordt elk detail kraakhelder in beeld gebracht. Dankzij de handige Reolink apps en software kunt u overal in de wereld de beelden die uw bewakingscamera maakt live volgen. Bovendien beschikt u met de app ook over talrijke opties om uw camera naar wens in te stellen. Een Reolink PTZ camera bestelt u bij AlarmsysteemExpert eenvoudig en snel online.

Reolink PTZ camera buiten

Wilt u een bewakingscamera in de buitenlucht gebruiken? Dan is het belangrijk dat deze geschikt is voor het Nederlandse klimaat, dat helaas bekend staat om zijn regelmatige neerslag. De verschillende modellen Reolink PTZ camera zijn voor buiten ideaal, met een IP64 rating en hoger. Dit betekent dat de camera’s minstens stofvrij en plensdicht zijn. Bovendien beschikken de camera’s over een geavanceerde sensor met Starlight Night Vision technologie, waardoor ook in het donker duidelijke beelden worden geleverd. Wanneer u een bewakingscamera zoekt voor een locatie zonder toegang tot WiFi of netstroom is een 4G PTZ camera zeer geschikt. In combinatie met een zonnepaneel heeft u dan een uiterst flexibel in te zetten Reolink PTZ camera voor buiten.

Reolink PTZ camera kopen

Staat u op het punt om een Reolink PTZ camera te kopen, maar heeft u nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom in Gorinchem. Hier heeft u bovendien de mogelijkheid om ons assortiment van dichtbij te zien. U kunt bij ons namelijk naast een Reolink PTZ camera veel meer kopen van dit merk. Zo bieden wij de volgende verschillende modellen:

De Reolink IP camera’s staan bekend om hun uitstekende beeldkwaliteit en hun gebruiksgemak. Dankzij de eenvoudige plug and play installatie zijn ze ideaal voor de doe-het-zelver. Wilt u toch een professional inschakelen voor de installatie en onderhoud? Ook dan kunt u rekenen op AlarmsysteemExpert. Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf leggen wij uw bewakingssysteem aan volgens de strengste eisen.