Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

PTZ camera

Een Pan Tilt Zoom camera, ook wel PTZ camera genoemd is een camera die ideaal is om buiten te gebruiken. Deze camera’s kunnen dankzij de zoomfunctie over grote afstanden te observeren. Daarnaast kunnen deze camera’s ook draaien en observeren ze dus niet alleen één punt. U kunt een PTZ camera kiezen met of zonder een IR filter(infrarood). Een PTZ camera met IR filter kan moeiteloos beelden in het donker opnemen. Bij een PTZ camera zonder IR filter kunnen deze beelden minder goed zichtbaar zijn.

PTZ IP camera

Wilt u live de beelden bekijken die uw camera vastlegt? Kies dan voor een PTZ IP camera van Hikvision bij AlarmsysteemExpert. IP staat voor Internet Protocol en dit betekent dat de camera met het internet kan verbinden. U kunt deze camera’s besturen via de computer, tablet of smartphone. Zo kunt gemakkelijk de situatie checken, waar u ook bent. U kunt deze camera’s verbinden met het internet door PoE switches te gebruiken. Zo hoeft u ook geen aparte voeding te gebruiken voor uw PTZ IP camera van Hikvision.

PTZ beveiligingscamera

Wilt u de omgeving om uw pand of huis goed beveiligen? Dan kunt u gebruik maken van een PTZ beveiligingscamera. Zo vindt u bij AlarmsysteemExpert modellen die de mogelijkheid hebben om automatisch te bewegen en te volgen. Zo heeft en houdt u ongewenste bezoekers altijd in vizier! Wilt u écht goed beveiligen? Dan kunt u naast uw PTZ beveiligingscamera ook nog een alarmsysteem gebruiken. Zo zorgt u ervoor dat indringers geen kans hebben!