Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Reolink 5 megapixel camera set

Met de Reolink 5 megapixel camera set bent u overal en altijd verbonden. Door de 24/7 continue opname mist u geen seconde van wat er in de omgeving gebeurt. De behuizing is resistent tegen heftige weersomstandigheden, hierdoor is het een goede camera om buiten te hangen. Het kraakheldere beeld is ook een voordeel wat deze camera set aanbiedt. Voor een goede beeld kwaliteit is de Reolink 5 megapixel camera set de oplossing.

Reolink 5 megapixel bullet camera set

Reolink 5 megapixel bullet camera set heeft een erg hoge resolutie waardoor de opnames ongelooflijk heldere en scherpe beelden laat zien. Deze camera set is eenvoudig te installeren, maar de installatie en onderhoud kunnen wij ook doen voor u. De onfeilbare 24/7 opname is op afstand en lokaal te bekijken. De opname kunt u bekijken via uw mobiele apparaten. Daarnaast kunt u de opnames 4-kanaals gelijktijdig laten weergeven. Ook kunt u de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden snel terug zoeken. Hierdoor is de Reolink 5 megapixel bullet camera een goede oplossing als u tijd wil bespraken in het zoeken van een gebeurtenis.

Reolink 5 megapixel eyeball camera set

HD camerabewaking biedt al een goede camerabewaking, maar de Reolink 5 megapixel eyeball camera set biedt super HD. Waardoor het scherpte video’s heeft zonder schokkerige of bevriezende beelden. Daarnaast bevat een Reolink camera een recorder die alles goed opneemt. Door de bijgeleverde recorder hoeft u die niet zelf aan te schaffen. Naast de Reolink 5 megapixel camera set bieden wij ook 8 megapixel (4K) camera set aan. De Reolink 5 megapixel eyeball camera set houdt ook ‘s nachts de wacht. Doordat het duidelijke opnames maakt in het donker, waardoor uw huis of bedrijf goed wordt beschermd.

Reolink 5 megapixel camera set kopen

Wilt u de Reolink 5 megapixel camera set kopen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres. Bij AlarmsysteemExpert kunt u een offerte aanvragen voor complete camerabewaking op maat. Als u nog vragen heeft, dan beantwoordt onze deskundige klantenservice medewerkers die graag voor u. AlarmsysteemExpert is een VEB Erkend Installatiebedrijf, hierdoor weten wij precies hoe iedere camera geplaatst moet worden en zorgen wij voor kwaliteit. Ook hebben wij een showroom in Gorinchem waar u de Reolink 5 megapixel camera set kunt kopen.