Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Nedis

Nedis

Al meer dan 35 jaar is Nedis koploper op het gebied van elektronica. Ze gebruiken de nieuwste technologieën en innovaties. Nedis maakt gebruiksvriendelijke accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding die zorgen voor blijvend plezier. Bij AlarmsysteemExpert kunt u terecht, voor een camera tot een lamp allemaal van hetzelfde kwaliteitsmerk. Ook heeft Nedis veel technologische snufjes, bijvoorbeeld camera’s die vermomd zijn als een zonnebril, klok, horloge of een pen.

Nedis Smartlife

Door producten van de Nedis Smartlife serie kunt u een groot deel van uw huis of pand automatiseren. AlarmsysteemExpert biedt een breed assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s. Ze kunnen allemaal eenvoudig bediend worden met de intuïtieve app van Nedis. Met spraakondersteuning ondersteund door Amazon Alexa of Google Home, is er voor de rest niets nodig dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk. Het verbinden van uw Wi-Fi netwerk met de Smart home producten is ook eenvoudig. Nedis Smartlife is dus handig voor elk pand!

Nedis Smartlife lamp

Regel uw verlichting met de Nedis Smartlife lamp die direct is aangesloten op uw draadloze Wi-Fi netwerk of Wi-Fi-router voor bediening op afstand. Terwijl u in bed of op de bank ligt is het mogelijk om via Smart schakelaars en stekkers meerdere apparaten via uw smartphone te bedienen. Dan kunt u door op één knop te drukken alle lichten aanzetten, en zelfs een tijd ervoor instellen. Bepaal zelf wanneer u Nedis Smartlife lamp wordt ingeschakeld, of creëer sfeerverlichting in combinatie met andere Smart led verlichting.

Nedis camera

Zowel voor binnen als buiten is er een geschikte Nedis camera. De camera’s behoren allemaal tot de Smart security. Dat houdt in dat ze via de app bestuurbaar zijn. De binnencamera’s zijn allemaal draadloos. Doordat u geen rekening hoeft te houden met de snoeren maakt de plaatsing van de camera’s ook niet heel veel uit. De buitencamera’s zijn waterbestendig en hebben een scherp zicht. Wilt u uw huis of bedrijf goed beveiligd hebben, dan is een Nedis camera uiterst geschikt. Snel geleverd bij AlarmsysteemExpert!

Nedis webshop

AlarmsysteemExpert is uw Nedis webshop met een breed aanbod! Voor installatie of onderhoud van uw Nedis producten kunt u ook bij ons terecht. U kunt ervoor kiezen om de volledige installatie door ons te laten doen. De mogelijkheid is er ook om alles zelf te installeren, doordat de producten al voorgeprogrammeerd zijn. Nedis biedt ondere andere camera’s, lampen, sensoren en schakelaars aan. Op zoek naar een Nedis webshop? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres!