Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Reolink 8 megapixel camera set

Reolink 8 megapixel camera set biedt 24/7 bewaking die u beschermt tegen potentiële inbrekers. Deze camera set heeft een PoE (Power over Ethernet) installatie wat inhoudt dat er een eenvoudige bedrading proces is, waardoor het installeren makkelijker is. Ook de weersbestendigheid van deze camera’s is uitmuntend. Daarnaast is het ook mogelijk om de camera binnen te gebruiken. Met de Reolink 8 megapixel camera set kunt u verschillende soorten waarschuwingen in- of uitschakelen, hierdoor krijgt u geen onnodige waarschuwingen binnen.

Reolink 8 megapixel bullet camera set

De Reolink 8 megapixel bullet camera set heeft een scherpe helderheid, waardoor de kleinste details gemakkelijk te zien zijn. Ook is de set zelfs voor een beginner gemakkelijk te installeren. Mocht u dat alsnog door een erkend VEB Installatie Bedrijf willen doen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres. Een Reolink camera heeft ook twee verschillende HD IP camerabewaking kits. Een Reolink 8 megapixel bullet camera set is dus dé cameraset voor dag en nacht.

Reolink 8 megapixel eyeball camera set

De Reolink HD camerabewaking 8 megapixel eyeball camera set is bestand tegen zware weersomstandigheden. Twijfelt u of u de Reolink 5 megapixel cameraset of de 8 megapixel moet bestellen? Het grootste verschil is dat de 8 megapixel 4K beeldkwaliteit heeft wat scherper is dan de 5 megapixel camera. Een 4K camera is vier keer helderder dan de veel voorkomende 1080p-camera. Hierdoor kan deze camera de meest cruciale details zien zoals gezichten, nummerborden en logo’s. Verder kunt u de beelden die de Reolink 8 megapixel eyeball camera set opneemt vanaf ieder gewenst apparaat bekijken.

Reolink 8 megapixel camera set kopen

Wilt u de Reolink 8 megapixel set kopen? Heeft u nog enkele laatste vragen? Dan kunt u die stellen aan onze deskundige klantenservice. Ook is het mogelijk om door ons uw producten te laten installeren en onderhouden. Wilt u graag de producten in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Gorinchem! De Reolink 8 megapixel camera set kopen kan via onze website, maar dus ook in de showroom.