Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Bewakingscamera

Bent u op zoek naar een bewakingscamera die voorzien is van de nieuwste technologie? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juist adres! Wij hebben voor u de beste camera’s in huis die uw pand en het omliggende gebied grondig in de gaten houden. Wanneer een camera gebruik maakt van de HDR techniek heeft u altijd haarscherp beeld, zowel bij binnen als buiten beelden! HDR staat voor High Dynamic Range. Deze techniek zorgt ervoor dat de kleuren zo helder mogelijk worden weergeven. Vele camera’s in ons assortiment maken gebruik van een internet protocol, zodat u live met uw beveiligingssysteem mee kunt kijken via uw smartphone, monitor of tablet.

Bewakingscamera huis

Heeft u extra beveiliging nodig in uw woning? Bestel dan een bewakingscamera voor in huis bij AlarmsysteemExpert. Onze apparaten zijn uitgerust met de meest geavanceerde specificaties. Met behulp van de bewegingssensoren en de grote kijkhoek zorgt een IP camera er bijvoorbeeld voor dat u ten alle tijden weet wie uw woonerf of bedrijfsterrein betreedt. Bekijk eens de Jablotron of Ajax alarmsysteem die u extra zekerheid geven. Meer over deze merken vindt u op de desbetreffende pagina’s. Met een bewakingscamera in huis houdt u altijd uw waardevolle spullen in de gaten!

Bewakingscamera set

Op onze website vindt u talloze geavanceerde apparaten waarmee u uw veiligheid waarborgt. Een voorbeeld hiervan is een bewakingscamera set. Bekijk bijvoorbeeld onze Dahua HDCVI camerabewaking. HDCVI staat voor High Definition Composite Video Interface. Hiermee heeft u altijd de scherpste beelden. De set heeft alles wat u nodig heeft om overzicht in uw woning of kantoorpand te bewaren. Daarnaast is de set heel eenvoudig aan te sluiten op een analoog systeem. De bewakingscamera set bestaat uit meerdere onderdelen die uw camera ondersteunen bij het beveiligen van uw omgeving, zoals een HD recorder, pc en smartphone software en de nodige bekabeling voor de aansluiting en voeding.

Bewakingscamera buiten

Zolang u gebruik maakt van een razendsnelle verbinding, kunt u zonder problemen een bewakingscamera buiten monteren. Onze camera’s zijn zo ontwikkeld dat ze iedere beweging kunnen detecteren. Dit betekent echter niet dat de alarmen afgaan op basis van ronddwarrelende bladeren of een mug die voorbij vliegt. Er wordt wel degelijk onderscheid gemaakt tussen 'normale' situaties en acute dreigingen. Bent u bang dat uw bewakingscamera buiten wordt vernield? Deze zorgen kunnen wij volledig wegnemen. Onze IP dome camera is namelijk voorzien van sterk metaal en een koepel die uw lens beschermt. Overigens zorgt de lens er ook voor dat buitenstaanders niet kunnen zien welke richting door de lens in de gaten gehouden wordt.

Bewakingscamera draadloos

AlarmsysteemExpert houdt de aansluiting van uw beveiliging overzichtelijk! Uw nieuwe bewakingscamera kan namelijk volledig draadloos zijn werk doen. Het enige wat u hoeft te doen is een netwerk instellen dat ervoor zorgt dat de camera feilloos de scherpste beelden opneemt en vervolgens weergeeft op uw tablet, smartphone of monitor. Geavanceerde Hikvision IP camerabewaking is een betrouwbare keuze die uiterst effectief maar ook gemakkelijk te installeren is. Wilt u meer analoge camera’s aansluiten? Dan is Hikvision Turbo HD camerabewaking een optie. De instructies om een bewakingscamera draadloos in te stellen zijn in de meegestuurde handleiding te vinden. Ook kunt u hiervoor onze experts raadplegen!

Bewakingscamera kopen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingssysteem kunt u bij AlarmsysteemExpert een hoogwaardige bewakingscamera kopen. Wij hebben camera’s in het assortiment die zowel voor particulier als zakelijk (zoals een bedrijventerrein) gebruikt kunnen worden. Een populair beveiligingssysteemmerk in onze webshop is de Dahua. Dit merk voldoet aan de meeste verwachtingen van onze klanten door het haarscherpe beeld en de gebruiksvriendelijkheid. De camera´s van dit merk maken in de nacht gebruik van infraroodstralen, zodat u in het donker ook de opnames duidelijk kunt zien in HD kwaliteit. De lens kan tot in de detail in- en uitzoomen.

Neem gerust contact op als u vragen heeft over onze camera’s en alarmsystemen. Onze experts staan u graag te woord. Wilt u meer informatie over het installeren van onze apparaten? Raadpleeg dan onze installatie en onderhoud pagina. Als u besluit om een bewakingscamera te kopen, bestelt u deze eenvoudig online. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom waar onze expert klaar staan om u te adviseren!