Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Bewakingscamera

Bent u op zoek naar een bewakingscamera die voorzien is van de nieuwste technologie? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juist adres! Wij hebben voor u de beste camera’s in huis die uw pand en de zone daaromheen in de gaten houden. Wanneer een camera gebruik maakt van de HDR techniek heeft u altijd haarscherp beeld, zowel binnen als buiten! HDR staat voor High Dynamic Range. Deze techniek zorgt ervoor dat de kleuren zo helder mogelijk worden weergeven. Vele camera’s in ons assortiment maken gebruik van een internet protocol, zodat u live met uw bewakingscamera mee kunt kijken via uw smartphone, monitor of tablet.

Welke bewakingscamera moet ik kiezen?

Een bewakingscamera van een erkend topmerk, zoals Dahua of Hikvision, is altijd een uitstekende keuze. De apparaten van deze merken leveren zonder uitzondering beelden van hoge kwaliteit. Bovendien blinken deze camera’s ook uit in robuust design en geavanceerde functies, zoals bewegingsdetectie en helder nachtzicht. Een belangrijk aandachtspunt is de keuze voor een draadloze of bekabelde bewakingscamera. Voor advies bij deze keuze kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. De deskundige medewerkers van AlarmsysteemExpert staan voor u klaar!

Hoe moet ik een bewakingscamera aansluiten?

Het is bij het aansluiten van een bewakingscamera belangrijk dat u eventuele kabels netjes wegwerkt. Om het aantal kabels te beperken kunt u gebruik maken van apparaten die geschikt zijn voor Power over Ethernet (PoE). Deze techniek maakt het mogelijk om elektriciteit door de datakabel te laten lopen. Dat scheelt u een extra kabel, waardoor u sneller klaar bent.

Wilt u de bewakingscamera laten aansluiten door vakmensen? Dan kunt u vertrouwen op de professionals van AlarmsysteemExpert. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat onze monteurs uw bewakingssysteem aanleggen volgens de strengste eisen. Ook ondersteuning op afstand behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van volledige of gedeeltelijke installatie en onderhoud door onze monteurs.

Hoe werkt een bewakingscamera?

Bewakingscamera’s werken grotendeels hetzelfde als andere camera’s, met een paar belangrijke verschillen. In vergelijking met bijvoorbeeld een webcam is het belangrijk om te letten op het type lens. Het formaat van de lens bepaalt namelijk in grote mate de kijkhoek en het bereik van je bewakingscamera. Daarnaast heb je om beelden van een bewakingscamera op te nemen een Network Video Recorder (NVR) nodig. Let bij de keuze van uw HD recorder wel op het aantal beschikbare kanalen en de maximale resolutie.

Bewakingscamera buiten

Zolang u gebruik maakt van een razendsnelle verbinding, kunt u zonder problemen een bewakingscamera buiten plaatsen. Onze camera’s zijn zo ontwikkeld dat ze iedere beweging detecteren. Dit betekent echter niet dat het alarm afgaat op basis van rond dwarrelende bladeren of een mug die voorbij vliegt. Er wordt wel degelijk onderscheid gemaakt tussen 'normale' situaties en acute dreigingen. Bent u bang dat uw bewakingscamera buiten wordt vernield? Deze zorg kunnen wij volledig wegnemen. Onze IP dome camera buiten is namelijk voorzien van sterk metaal en een koepel die uw lens beschermt. Overigens zorgt de lens er ook voor dat buitenstaanders niet kunnen zien welke richting door de lens in de gaten gehouden wordt.

Bewakingscamera set

Op onze website vindt u talloze geavanceerde apparaten waarmee u uw veiligheid waarborgt. Een voorbeeld hiervan is een bewakingscamera set. Bekijk bijvoorbeeld onze Dahua HD-CVI camerabewaking. HD-CVI staat voor High Definition Composite Video Interface. Hiermee heeft u altijd de scherpste beelden. De set heeft alles wat u nodig heeft om het overzicht in uw woning of kantoorpand te bewaren. Daarnaast is de bewakingscamera set heel eenvoudig aan te sluiten op een analoog systeem. De camera set bestaat uit meerdere onderdelen die uw camera ondersteunen bij het beveiligen van uw omgeving, zoals een HD recorder, pc en smartphone software en de nodige bekabeling voor de aansluiting en voeding.

Bewakingscamera draadloos

AlarmsysteemExpert houdt de aansluiting van uw beveiliging overzichtelijk! Uw nieuwe bewakingscamera doet namelijk draadloos zijn werk. Het enige wat u hoeft te doen is een netwerk instellen dat ervoor zorgt dat de camera feilloos de scherpste beelden opneemt en weergeeft op uw tablet, smartphone of monitor. Geavanceerde Hikvision IP camerabewaking is een betrouwbare keuze die uiterst effectief maar ook gemakkelijk te installeren is. Wilt u meer analoge camera’s aansluiten? Dan is Hikvision Turbo HD camerabewaking een optie. De instructies om een bewakingscamera draadloos in te stellen zijn in de meegestuurde handleiding te vinden. Ook kunt u hiervoor onze experts raadplegen!

Bewakingscamera thuis

Heeft u extra beveiliging nodig in uw woning? Bestel dan een bewakingscamera voor thuis bij AlarmsysteemExpert. Onze apparaten zijn uitgerust met de meest geavanceerde specificaties. Met behulp van de bewegingssensoren en de grote kijkhoek zorgt een IP camera er bijvoorbeeld voor dat u ten alle tijden weet wie uw woon erf of bedrijfsterrein betreedt. Bekijk eens een Jablotron of Ajax alarmsysteem die u extra zekerheid geven. Meer over deze merken vindt u op de desbetreffende pagina’s. Met een bewakingscamera thuis houdt u altijd uw waardevolle spullen in de gaten!