Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Jablotron

Jablotron alarm  Jablotron alarm

AlarmsysteemExpert heeft altijd de beste merken in huis als het gaat om beveiliging. Een Jablotron alarm is als geen ander! Dit hoogwaardig merk heeft jarenlang de meest innovatieve systemen ontwikkeld voor huizen, appartementen en bedrijven. Als u zoekt naar een beveiligingssysteem die altijd up-to-date is, dan is een Jablotron alarm een uitstekende keuze! Beveiligingssystemen moeten u natuurlijk geen last bezorgen door valse meldingen of andere factoren die uw leefbaarheid beïnvloeden. Maakt u zich daarover geen zorgen, de kwaliteit van onze apparaten zijn ongeëvenaard en doet wat het moet doen!

Jablotron alarm Oasis 80

Wilt u zeker weten dat uw woning of pand optimaal beveiligd is? AlarmsysteemExpert heeft voor u een Jablotron alarm uit de serie Oasis 80 beschikbaar. Het is een hybride beveiligingssysteem dat zowel bedraad en draadloos uw woning of bedrijf beschermt. De Jablotron Oasis 80 waarschuwt u wanneer indringers en gevaren zoals brand en overstroming uw omgeving bedreigen. Een Jablotron alarm Oasis 80 maakt gebruik van een hub waar u meerdere apparaten op kunt aansluiten. Deze hub verstuurt dan draadloos signalen naar één van uw elektronische apparaten, zoals uw smartphone of tablet. Combineer dit beveiligingssysteem met een IP camera zodat u altijd een goed overzicht heeft van uw omgeving. Heeft u hulp nodig? Onze helpdesk staat voor u klaar!

Verschillen Jablotron Oasis en Jablotron 100

   Jablotron Oasis  Jablotron 100
 Communicatie via app  Alleen met gsm kiezer  Ja
 Codebedienpaneel  Zonder controle segmenten  Met controle segmenten
 Extra opties  Mistgeneratoren  Warmtebeheersing, paniekknoppen

 

Jablotron 100 alarm

Voor het meest complete beveiligingssysteem kunt u kiezen voor de Jablotron 100. Het is een alarm dat aan al uw wensen voldoet. Naast het feit dat dit alarmsysteem u volledig ontzorgd door de nieuwste bewegingsdetectoren, heeft een alarm uit de serie Jablotron 100 nog vele andere nuttige functies. Zo kunt u van afstand niet alleen elektrische sloten openen, maar ook het licht aan- en uitdoen en uw verwarming beheren.

Helaas gebeuren er vandaag de dag nog steeds ongevallen vanwege vrijkomende gassen of koolstofmonoxide. Gelukkig kunnen onze alarmsystemen dit gevaar ook detecteren! U kunt dit vergelijken met een normale rookmelder. Wanneer het apparaat de reukloze maar giftige koolstofmonoxide detecteert, dan zal het systeem u waarschuwen met een luide sirene. De mate van de waarschuwing kunt u zelf instellen.

Jablotron alarm set

Onze Jablotron apparaten zijn in pakketten verkrijgbaar. In onze webwinkel kunt u uiteraard ervoor kiezen om los onze producten te kopen. Echter, door een Jablotron alarm set aan te schaffen bent u optimaal beschermd! Het basispakket bestaat uit:

  • Een Jablotron Centrale met o.a. een radio module en een Lan communicator
  • Een draadloos bedieningspaneel
  • Een draadloze bewegingsmelder
  • Een binnensirene
  • 1x stroomsnoer

De Jablotron alarm set is een uitstekende toevoeging in uw woning of bedrijf wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar beveiligingssysteem. Kom eens kijken in onze showroom naar onze nieuwste apparaten. Onze alarmsystemen zijn van de hoogste kwaliteit en u profiteert altijd van de allerbeste service!

Jablotron alarm kopen

Bij AlarmsysteemExpert kunt u eenvoudig een Jablotron alarm kopen. Voordat u het weet heeft u het product in huis. Uiteraard willen wij altijd het beste in huis hebben om uw veiligheid te waarborgen. Wanneer u op zoek bent naar een hoogwaardig merk met de beste bewegingsdetectoren en de allernieuwste rookmelders dan kiest u voor Jablotron! Bekijk ook eens onze intercom toegangssystemen. Hiermee kunt u in HD kwaliteit kunt zien wie er voor uw deur staat. Een Jablotron alarm kopen doet u eenvoudig online in onze webshop.

Wilt u een offerte op maat? Vraag deze dan aan! Eén van onze beveiligingsspecialisten neemt binnen 24 uur contact met u op om de offerte door te spreken. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Voor spoed offerte's belt u dan met ons op: 085-016 03 16 (Nederland) of 011-494 345 (België)