Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Mobeye

Mobeye

Bent u op zoek naar een hoogwaardig GSM alarmsysteem? Mobeye is een Nederlandse fabrikant die zich specialiseert in innovatieve GSM/GPRS alarm en telemetrie-technologie(meten van gegevens en doorsturen naar uw telefoon) met een focus op een extreem laag energieverbruik. De producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en u kunt ze gemakkelijk verkrijgen via AlarmsysteemExpert. De Mobeye producten worden wereldwijd gebruikt in verschillende sectoren zoals politie, medische branche en industrie, door zowel professionele gebruikers als consumenten. Mobeye is voor iedereen, zakelijk of particulier. De missie van Mobeye is dan ook: ‘Veiligheid. Overal, altijd.’

Mobeye alarm

Hoe werkt een Mobeye alarm dan precies? Het alarmsysteem gebruikt verschillende sensoren om gebeurtenissen te detecteren. Op het moment dat er iets in het detectiegebied komt, krijgt u meteen een melding op uw telefoon. Zo wordt u meteen op de hoogte van de situatie gebracht en kunt u maatregelen nemen. U kunt niet alleen personen detecteren, maar ook brand en waterschade. U kunt uw Mobeye alarm uitbreiden met een brand en paniekalarm of wateralarmering. Voorbereid op elke situatie door AlarmsysteemExpert!

Mobeye Powerguard

Wilt u niet alleen op de hoogte zijn van brand, inbraak en waterschade, maar ook stroomuitval? Dan kunt u kiezen om stroomuitval bewaking te gebruiken. Met de Mobeye Powerguard kunt u maar liefst 5 nummers registreren die een melding kunnen krijgen. Op het moment dat er stroomuitval plaatsvindt zal er meteen een melding worden uitgestuurd. Zodra de melding is bevestigd, zullen de overige contactpersonen niet gebeld worden. Daarnaast is de Mobeye Powerguard erg eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de adapter in het stopcontact te steken en de stroom wordt bewaakt!