Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Mobeye Mobeye ICM41IP, MiniPir inbraaksysteem stand-alone

  10% sale
  Productomschrijving

  Mobeye ICM41IP, MiniPir inbraaksysteem stand-alone

  De Mobeye MiniPir is een compact all-in-one inbraakalarmsysteem voor de bewaking van een binnenruimte. De ingebouwde communicatiemodule meldt inbraak telefonisch door aan contactpersonen. De MiniPir werkt volledig batterijgevoed. Hij kan worden neergelegd of opgehangen.

  Zodra de passief infrarood sensor beweging ziet, alarmeert de MiniPir met een pushbericht, telefonische oproep, sms en/of e-mail naar een onbeperkt aantal contacten. Het pushbericht komt binnen in de Mobeye Messages app. Deze kan als groepsbericht naar alle contactpersonen tegelijk gaan, of in een aangegeven volgorde; een bevestiging voorkomt dan dat het bericht ook naar de anderen gaat. Als niemand bevestigt, belt het apparaat de contactpersonen.

  In- en uitschakelen

  In- en uitschakelen kan met de meegeleverde tags. Daarnaast zijn tijdschema’s voor automatisch schakelen instelbaar via de online portal. Als de MiniPir aangesloten is op externe voeding, is bediening via sms ook mogelijk.

  Set-up in de Mobeye Portal

  De MiniPir werkt met de Mobeye simkaart. Het activeren en het inrichten van het apparaat gebeurt in de gebruiksvriendelijke online portal. De contactpersonen en wijze van alarmdoormelding zijn hier instelbaar. De Mobeye simkaart is internationaal bruikbaar op het 4G LTE-M en 2G-netwerk.

  Mobeye Sim, Portal & App service

  De Mobeye Internet Portal biedt een overzichtelijk dashboard en essentiële functies, zoals pushberichten via een app, online programmering, inrichting van de meldingen, inzage in de status en gebeurtenissen en de positie (Cell-Id). De ‘keep-alive’ monitor bewaakt de binnenkomst van testmeldingen. De meegeleverde Mobeye simkaart activeert u online.

  Reviews

  5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
   Gepost door: Martin op 7 Juli 2023

   Werkt prima!

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Mobeye ICM41IP, MiniPir inbraaksysteem stand-alone
  MobeyeICM41IP, MiniPir inbraaksysteem stand-alone

  Mobeye ICM41IP, MiniPir inbraaksys...

  Mobeye ICM41IP, MiniPir...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €389,00€349,69 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking