Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alle producten van Ajax Systems

Ajax Systems   Ajax Systems

Bent u op zoek naar een hoogwaardig alarmsysteem? Dan hoeft u niet verder te zoeken! In onze webshop vindt u de nieuwste rookmelders, alarmen tegen inbrekers, paniekknoppen om hulpdiensten in te schakelen en nog veel meer. Wilt u van deze apparaten het beste in huis hebben dan kunt u kiezen voor Ajax Systems. De Ajax alarmsystemen zijn draadloos en zorgen ervoor dat u altijd goed overzicht heeft over uw woning of pand. AlarmsysteemExpert bezorgt u niet alleen de nieuwste beveiligingssystemen die er zijn, maar wij hebben ook een installatieservice die u helpt bij het monteren en instellen van de Ajax Systems en alle andere apparaten. Onze monteurs hebben meer dan 20 jaar ervaring en kunnen uw beveiligingssysteem geheel of gedeeltelijk installeren. Onze Uiteraard kunt u het ook zelf doen! Wij versturen altijd een duidelijke handleiding waar alles stap voor stap wordt uitgelegd. Op onze installatie en onderhoud pagina vindt u alle informatie over onze service.

Ajax Systems alarm

Om uw woning of pand extra veilig te stellen is het aan te raden om een Ajax Systems alarm te installeren. Neem bijvoorbeeld Ajax DoorProtect. Het systeem maakt gebruik van bewegingssensoren met een infraroodsysteem, ook wel genoemd het infraroodspectrum. Vindt er beweging plaats binnen het spectrum? Dan detecteert het systeem dat en krijgt u een waarschuwing! Om het helemaal compleet te maken kunt een intercom aanschaffen. Op onze intercom toegangssystemen pagina vindt u onze beste en nieuwste apparaten.

U hoeft zich geen zorgen te maken over valse meldingen. Het Ajax Systems alarm maakt heel eenvoudig onderscheid tussen menselijke indringers en bijvoorbeeld uw huisdieren. Het zal u alleen waarschuwen voor gevaar dat relevant is.

Ajax Systems Alarmsysteem kit

Als u belang heeft bij een volledig beveiligingspakket kunt u een Ajax Systems Alarmsysteem kit aanschaffen. Deze bestaat uit een Ajax hub, bewegingssensor, keypad, deur- en raambeveiliging en een binnensirene. De hub is het brein van het systeem. Het is als het ware de hoofdaansluiting voor alle beveiligingsapparaten. U kunt heel gemakkelijk draadloos meer dan 100 apparaten aansluiten aan de hub. Dit is ideaal voor grote oppervlaktes zoals een bedrijfsterrein of winkelpand. De bewegingssensor zorgt ervoor dat elke verdachte beweging wordt gedetecteerd en het keypad maakt het mogelijk om een beveiligingscode te plaatsen voor het activeren en deactiveren van het systeem. Bent u benieuwd naar onze beveiligingssystemen? Kom dan eens lang bij onze showroom of bekijk de nieuwste apparaten op onze website. Met een Ajax Systems Alarmsysteem kit heeft u de complete set in huis waarmee u uw beveiliging naar een optimaal niveau brengt!

Over ons

AlarmsysteemExpert is zoals de naam al zegt dé expert op het gebied van beveiliging. Wij verkopen de nieuwste en meest geavanceerde IP camera’s en alarmsystemen die er zijn. Bestellen op een webwinkel kan soms lastig zijn, omdat u de producten niet met uw eigen ogen kunt zien. Uiteraard wilt u ook zelf de kwaliteit van de live beelden en opnames aanschouwen en niet alleen vertrouwen op afbeeldingen. Gelukkig hebben wij hiervoor een oplossing! AlarmsysteemExpert heeft namelijk een showroom waar u al onze apparaten aan het werk kunt zien. Wij voegen daden toe aan onze woorden en vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat zij aanschaffen.