Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Monitoren en toebehoren

Om de beelden van uw bewakingscamera live te kunnen volgen hebben we bij AlarmsysteemExpert een camera monitor voor u. Dit zijn Full HD beeldschermen met in ieder geval een VGA- en HDMI-aansluiting. Dit betekent dat u ze makkelijk aan kunt sluiten en dat er een hoge kwaliteit beeld getoond kan worden. Wilt u de monitoren of andere producten uit ons aanbod van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Gorinchem!

Monitor iiyama

Voor een scherm van uitstekende kwaliteit kunt u altijd vertrouwen op een camera monitor van iiyama. Dit Japanse merk is al tientallen jaren toonaangevend als het gaat om LCD monitoren van hoge kwaliteit. Dankzij de Flicker Free en Blue Light functies kunt u comfortabel voor lange tijd naar de schermen blijven kijken. Een camera monitor van iiyama biedt bovendien Advanced Contrast Ratio zodat de helderheid en het contrast automatisch wordt aangepast voor uw camerabeelden.

Monitor beugel

Om het scherm aan de muur te bevestigen gebruikt u natuurlijk een camera monitor beugel. Doordat u het beeldscherm van zijn voet afhaalt wint u niet alleen ruimte op uw werkblad, maar bent u er ook zeker van dat de camera monitor niet omvalt. De beugel maakt het bovendien makkelijker om het scherm te draaien of kantelen. Wanneer de monitor hoog komt te hangen, of er aan de muur geen ruimte is, kunt u ook kiezen voor een plafondbeugel.

Monitoren kopen

Wilt u een HD camerabewaking systeem inclusief een camera monitor kopen zodat u de beelden ook direct mee te kunnen kijken? Dan bent u bij Alarmsysteemexpert zeker aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u namelijk alles voor zowel professionele draadloze camerasets als een HD IP camerabewaking kit op maat. Heeft u nog vragen voordat u een camerasysteem met monitor gaat kopen? Voor deskundig advies op maat kunt u altijd terecht bij onze klantenservice! Ook kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.