Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis verzending vanaf 99,-
    Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
    Showroom in Gorinchem

    Eufy Indoor Cam + Doorbell Slim met deurbelgong

    17% sale
    Eufy Indoor Cam + Doorbell Slim met deurbelgong
    Productomschrijving
    Indoor Cam + Doorbell Slim met deurbelgong
     
    Upgrade je huisbeveiliging naar een hoger niveau met de krachtige combinatie van de Eufy Indoor Cam en Doorbell Slim. Dit dynamische duo is ontworpen om uitgebreide dekking te bieden, zodat elke hoek van uw huis waakzaam wordt bewaakt.
     
    Ervaar uitzonderlijke helderheid met de Full HD 1080p-resolutie van de Indoor Cam. Of het nu gaat om het bewaken van de woonkamer, kinderkamer of kantoorruimte, u mist nooit een moment met kristalheldere beelden, dag en nacht.
     
    Met een dekking van 360 graden en een verticaal gezichtsveld van 100 graden kunt u de camera op afstand pannen en kantelen om elke hoek in uw kamer te zien. De Indoor Cam zorgt ervoor dat geen plekje onopgemerkt blijft.
     
    Slaap zacht in de wetenschap dat de Indoor Cam zelfs in volledige duisternis over uw huis waakt. Uitgerust met geavanceerde infraroodtechnologie, legt het heldere beelden vast tot op 10 meter afstand bij weinig licht.
     
    U kunt er zeker van zijn dat u altijd verbonden bent met directe meldingen die rechtstreeks naar uw smartphone worden verzonden wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Pas de activiteitszones aan om je te concentreren op essentiële gebieden en ontvang waarschuwingen die ertoe doen.
     
    Communiceer met dierbaren, huisdieren of schrik indringers af met de tweerichtingsaudiofunctie. De ingebouwde microfoon en luidspreker maken naadloze, real-time gesprekken mogelijk via de Eufy Security-app.
     
    De Doorbell Slim voegt elegantie toe aan uw vooringang met zijn slanke en slanke ontwerp, waardoor de aantrekkingskracht van uw huis wordt versterkt en tegelijkertijd beschermd blijft.
     
    Ervaar heldere en gedetailleerde videokwaliteit met de 2K-resolutie van de Doorbell Slim. Identificeer bezoekers en volg pakketbezorging met precisie.
     
    Zeg vaarwel tegen vals alarm veroorzaakt door bewegende takken of passerende auto's. De geavanceerde AI-technologie van de Doorbell Slim identificeert nauwkeurig mensen en stuurt alleen relevante waarschuwingen naar je telefoon.
     
    WDR-technologie (Wide Dynamic Range) zorgt voor uitgebalanceerde beelden en compenseert felle schittering of vage schaduwen. Geniet van heldere beelden in alle lichtomstandigheden.
     
    Kies tussen bekabelde of batterijgevoede opties voor eenvoudige installatie. Met de batterijgevoede optie heb je geen omslachtige bedrading, waardoor de installatie een fluitje van een cent wordt.
     
    Uw gegevens zijn veilig met verschillende opslagopties. Bewaar beeldmateriaal lokaal op een HomeBase (afzonderlijk verkrijgbaar) of kies voor gecodeerde cloudopslag om altijd en overal toegang te krijgen tot eerdere opnamen.
     
    Omarm de onverslaanbare combinatie van Eufy Indoor Cam en Doorbell Slim om je huis als nooit tevoren te beveiligen. Blijf verbonden, blijf op de hoogte en ervaar ongeëvenaarde gemoedsrust met Eufy Security. Upgrade vandaag nog en zorg ervoor dat uw dierbaren en bezittingen altijd beschermd zijn.
     
    Specificaties:
     
    In de doosEufy Indoor Cam + Deurbel Slim, Accessoires
    Afmetingen-
    Garantie2 jaar
    Indoor / OutdoorIndoor / outdoor
    Draadloos (WiFi)Ja, 2.4Ghz
    Resolutien/a
    Nachtzicht (IR)Ja
    #X -optical zoom-
    CompressieH.264 / H.265
    AudioTweeweg mic en speaker
    Lens-
    Horiz.-beeldhoek-
    WDRNee
    NAS Ondersteuningn/a
    P2P (Plug and Play)Ja
    Kenteken herkenningNee
    Email en/of Push melding bij bewegingJa
    SD-kaart functieNee
    Smartphone & tablet supportJa
    Mobiele APPEufy Security

    Productvideo

    Veelgestelde vragen

    Reviews

    5 / 5Based on 1 reviews
    • 5 / 5
      Gepost door: Ilona op 7 December 2023
      Zeer tevreden meer woorden niet nodig
    Schrijf je eigen review

    Recent bekeken

    Eufy Indoor Cam + Doorbell Slim met deurbelgong
    EufyIndoor Cam + Doorbell Slim met deurbelgong

    Indoor Cam + Doorbell Slim met deu...

    Indoor Cam + Doorbell S...

    Op voorraad

    Deliverytime

    €229,00€189,00 Incl. btw
    Toevoegen
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking